5 Tips Voor Oud En Nieuw
29 december 2020 

5 Tips Voor Oud En Nieuw

Man-Box heeft inmiddels de transitie gemaakt naar Breekbox. Het concept blijft hetzelfde, maar de naam is veranderd. Klik hier om te gaan naar ons assortiment aan Breekboxen.


Dé 5 tips voor oud en nieuw om het thuis tóch gezellig te maken dit jaar 🍾

Opzoek naar leuke ideeën om de jaarwisseling van 2020 op 2021 door te komen? Wij hebben 5 tips voor oud en nieuw om er toch nog een feestje van te maken dit jaar! Alhoewel het maximale bezoekersaantal momenteel eind 2020 op 2 personen staat, mag dat de pret niet drukken. Stond je misschien vorig jaar in je glitterpak tussen duizenden bezoekers en de confetti kanonnen, het nieuwe jaar af te tellen? Of je dronk thuis liters champagne met vrienden en familie? Nou, dit jaar is het wel even anders. Geen vuurwerk, geen grote feesten en ook geen 30 man op bezoek. Gelukkig haal je met deze 5 tips voor oud en nieuw toch nog de gezelligheid in huis!

De beste tips om thuis oud en nieuw te vieren!

Deze jaarwisseling kun je het zo bond maken als je zelf wilt. Waar de één gaat voor een rustig filmavondje op de bank, gaat de ander voor een mini cocktail party. Echter is één ding zeker: lekkere hapjes en drankjes mogen ook dit jaar niet ontbreken! Gelukkig is de oudejaarsavond van 2020 op 2021 dé perfecte gelegenheid om het helemaal naar jouw zin te maken.


  1.  Borrelen en spelletjes spelen 🎲

Haal dit jaar al je spelletjes uit de kast (mocht je dit nog niet hebben gedaan). Zet een fijne Spotify-playlist op en zorg dat alle oliebollen en appelflappen op tafel staan. Wie weet komen je twee beste vrienden langs om er gezamenlijk een gezellige avond van te maken. Met onze Borrel Box heb je meteen twee vliegen in een klap. Borrelen én een spelletje. Wie heeft het snelst de box gekraakt?…

5-tips-voor-oud-en-nieuw

  1.  Organiseer een digitaal feestje 🍻

De (online) digitale borrel kent dit jaar zijn hoogtepunt. Bedrijven, vrienden, familie of geliefden zochten dit jaar meer dan ooit verbinding via Zoom, Skype of Teams. Veiligheid staat immers voorop en ook met oud en nieuw zal dit jaar online de verbinding worden gelegd. Hoe maak je dit een stukje leuker? Organiseer bijvoorbeeld jouw eigen bierproeverij. Laat iedereen een gekke outfit uit de kast trekken en stuur vooraf de bier box als cadeau. Proeven maar!

  1.  Houdt een filmmarathon 🍿

Niks is lekkerder dan een romantisch avondje met je lief. Sleep je matras(sen) naar de woonkamer en leg deze neer voor de televisie neer. Maak het vervolgens extra knus met zoveel mogelijk kussens, kaarsjes en dim het licht. Bespreek vooraf welke films jullie willen kijken of kijk bij onze film tips, dat scheelt weer tijd en wellicht een discussie op de avond zelf. Maak de avond compleet met een film cadeaubox, zodat je helemaal set bent voor de ideale filmavond.

  1.  Mexicaanse avond 🌮

Wil je het jaar met een knipoog en ‘in stijl’ afsluiten‘? Maak er dan een echte Mexicaanse avond van! Met zelfgemaakte Mexicaanse hapjes en deze corona cadeaubox ga je het jaar uit met een grap en een grol. Begin het nieuwe jaar met een vleugje humor op naar een positief en beter 2021.

5-tips-voor-oud-en-nieuw-3

  1.  Sportieve start 💪

Sla je liever helemaal het feest over dit jaar en wil je veel liever een gezonde start maken? Dat kan natuurlijk ook. Die goede voornemens kun je gelijk waarmaken. Begin de ochtend met een kop koffie en een rondje hardlopen of organiseer thuis je eigen nieuwsjaarsduik. Alhoewel wij niet de befaamde oranje UNOX-mutsen leveren, kun je wel met onze Koffie Box of Gezonde box het nieuwe jaar beginnen vol met energie!

Hopelijk ben jij met deze 5 tips voor oud en nieuw helemaal klaar om het nieuwe jaar in te knallen.

Wij van Manbox wensen jou alvast een fantastisch en gezond nieuw jaar!