Film tip Pathé Thuis: het iconische duo Martin Lawrence en Will Smith in Bad Boys 3
14 oktober 2020 

Film tip Pathé Thuis: het iconische duo Martin Lawrence en Will Smith in Bad Boys 3

‘Bad Boys, what you gonna do, when they come for you’

Wie kent ze niet? De Bad BoysWill Smith en Martin Lawrence, het detective duo van Miami Florida. In de film ook wel Mike Lowrey en Marcus Burnett genoemd. Nu te zien in de derde editie van de franchise serie. Mooie stranden, snelle wagens en heel veel actie – dit is waar deze film om draait.

Bad Boys for Life Film Cover

Deze actie/comedy film staat nu op nr. 1 in de Top 20 van Pathé Thuis. Pak jouw Pathé Thuis voucher uit de Film Cadeaubox en geniet van deze blockbuster!

Wist je dat de laatste Bad Boys film alweer 17 jaar geleden voor het laatst op het witte doek verscheen? Voor dit gouden duo is dit geen enkel probleem. De chemie tussen beide heren is en blijft ijzersterk. Dit keer is de film onder regie van onze Marokkaanse zuider buren Adil El Arbi en Bilall Fallah. Deze Hollywood grootheden hebben wederom knap werk verricht en evenaren hierbij, minimaal de voorgaande regisseur Michael Bay.

Bad Boys banner

In deze film gaan Mike en Marcus voor de laatste keer de strijd aan. Dit keer staat er een prijs op Mike’s hoofd. Een Mexicaanse killer heeft het op hem gemunt. Dit keer krijgt het duo hulp van het AMMO-team. Dit is oud vs jong en dit verloopt niet zonder slag of stoot.

Bekijk hier de trailer:

Bel of app je broer, vader en verzamel een hele club vrienden bij elkaar. Jij en je vrienden moeten deze blockbuster zien. Dit popcorn spektakel is een gegarandeerd een succes. Toevallig zit er ook mais in de Film Cadeaubox om je eigen zoet en/of zoute popcorn te maken. En ook nog een Pathé voucher! Man, wat wil je nog meer?

Wil jij deze supertoffe Film Cadeaubox geven? Bestel hem dan op deze website van Man-Box.nl