Beerpong Spelen Met De Film Cadeaubox
04 januari 2021 

Beerpong Spelen Met De Film Cadeaubox

Man-Box heeft inmiddels de transitie gemaakt naar Breekbox. Het concept blijft hetzelfde, maar de naam is veranderd. Klik hier om te gaan naar ons assortiment aan Breekboxen.


Heb je zin om een potje Beerpong te spelen?

Nou, wij zijn altijd ‘in’ om beerpong te spelen 🍿 Als het goed is, ben jij de trotste eigenaar van een heuse Film Man-Box (*er klinkt ondertussen luid gejuich vanuit de zaal*). Wat zal jij je speciaal voelen, maar genoeg gepraat. Jij komt hier immers voor maar één ding. Jij wilt maar één ding weten…

”Hoe speel ik Beerpong?”

Ah, de eeuwenoude vraag de veelal mannen in hun greep houdt. Of nou ja, eigenlijk vanaf het moment dat beerpong bestond, vroegen mensen zich af hoe speel ik beerpong‘?

Wij gaan dat jou haarfijn uitleggen in deze blog. Ben je er klaar voor? Let’s go, broskis! 🍻

man-box-beer-pong-film-cadeaubox

De basisregels om Beerpong te spelen

Tijdens Beerpong strijden twee teams met elkaar, bestaande uit minstens twee mensen. Voor het gemak verdelen wij deze teams even in Team A en Team B.

De twee spelers van Team A werpen elk één keer. Als zij de beker niet raken, is Team B aan de beurt. Als de pingpong bal in hun beker wordt gespeeld, moet deze worden leeggedronken door Team B. Als de bal vanaf de tafel stuitert in een cup, moeten er twee bekers worden leeggedronken. Jammer joh, drinken boys!

Wanneer er verschillende bekers worden geraakt, moeten er twee bekers worden leeggedronken. Het team dat vervolgens de bekers raakte, krijgt ook de ballen terug voor een nieuwe beurt.

Gaan er twee ballen tegelijkertijd in één beker, dan dienen (jawel, jawel) drie bekers leeggedronken te worden én het team dat de bekers raakte krijgt de ballen terug voor een nieuwe beurt.

Man, wat ga jij heerlijk op die red cups momenteel! 

Je blijft doorspelen totdat alle red cups van het andere team van tafel zijn. De prijs? Wanneer jouw team heeft gewonnen, moet de tegenstander ook nog al jouw bekers bier leegdrinken.

Mocht jij geen idee hebben waar wat wij het over hebben, neem dan een kijkje in onze shop en zoek naar onze Film Cadeaubox. Bedank ons later maar! 🙂