Bierpakket Cadeau Voor Medewerkers
27 juli 2022 

Bierpakket Cadeau Voor Medewerkers

Een bierpakket is voor ieder gezond en goed functionerend bedrijf onmisbaar!

Al vaker is de vergelijking tussen een goed functionerend bedrijf met een klok gemaakt. Iedere radar en tandwiel is even belangrijk om de klok volledig te laten functioneren. Maar hoe zorg je er nou voor dat de klok blijft draaien en misschien wel harder gaat draaien? Het antwoord is misschien heel voor de hand liggend maar wordt vaak vergeten. Volgens onderzoek van Gallup is het ontvangen van waardering en erkenning van hun leidinggevende de sleutel tot gezond en gemotiveerde medewerkers. Volgens Gallup zouden de medewerkers beter gaan presteren, hun productiviteit verhogen en langer bij de organisatie blijven.

Team waardering

Waardering en Erkenning

Waardering en erkenning is een fundamentele behoefte die wij als mens nodig hebben. Toch zijn er veel misverstanden over het geven van erkenning en waardering. Ik zal een aantal misverstanden onder elkaar zetten zodat u niet dezelfde fout maakt.

Waardering en erkenning is enkel voor de top performers.

Vaak gebeurt het dat de best presterende medewerkers van een bedrijf beloond worden. De overige 70 – 80 % van de medewerkers wordt hierdoor automatisch ondergewaardeerd. Dit zorgt voor onvrede bij deze grote groep medewerkers die uiteindelijk net zo belangrijk zijn, denk nog maar even terug aan de vergelijking met de klok. Vergeet niet dat de top presteerders zonder deze groep medewerkers hun prestatie hadden kunnen leveren.

Waardering en erkenning geven is soft

Waarom moet ik iemand die gewoon zijn werk doet een compliment geven? Complimenten geven wordt vaak gezien als een softe manier van management. Als je tot het inzicht komt dat complimenten geven zorgt voor een hogere omzet is het direct een stuk minder soft maar keiharde business!  De simpele rekensom telt ook hier weer: effectieve erkenning en waardering leidt tot hogere motivatie en betrokkenheid. Hogere motivatie en betrokkenheid zorgt voor betere prestaties en productiviteit wat weer voor een hogere omzet zorgt.

Waardering en erkenning geef ik met extra geld

Geld is een compensatie voor verricht werk en geen waardering en erkenning. Uit onderzoek blijkt dat medewerkers unieke persoonlijke waardering belangrijker vinden dan geld.  

Man-Box protip: neem als leidinggevende de moeite om een persoonlijk bericht over de medewerker te schrijven. Bij Man-Box kan jij heel eenvoudig een leuk uniek persoonlijk bericht bij het bierpakket voegen.

Persoonlijk kaartje
Wil jij jouw medewerkers verrassen en waarderen? Organiseer een online borrel of stuur een speciaalbier pakket op naar uw medewerkers. Wij kunnen dit volledig voor u verzorgen. Heeft u medewerkers die geen alcohol drinken? Geen probleem hiervoor hebben wij pakketten met luxe fruitsappen en hippe frisdranken.

Wilt u naast speciaalbier liever wijn of bubbels sturen? Ook dit is mogelijk.
Kijk hiervoor op deze speciale zakelijke pagina.