Een geopende Man-Box waar de inhoud van te zien is.

Op zoek naar een bijzonder cadeau voor een man?

Hét meest bijzondere cadeau voor een man is natuurlijk een Man-Box!

Wat is een Man-Box?

De Man-Box is een houten cadeaubox die stevig is vastgelijmd en genageld. Deze dient jouw man open te breken met het bijgeleverde breekijzer, die tevens te personaliseren is met zijn naam.


Eenmaal begonnen aan zijn missie om de box open te breken, blijkt toch al snel dat dit een lastige klus wordt voor hem. Sommige mannen gaan enorm secuur te werk, terwijl andere (oer)mannen er erop los beginnen te rammen. Welke man jouw man ook is, moedig hem vooral aan. Of voer de druk op door vanaf de zijlijn met lichtelijk ontmoedigende kreten.


De Man-Box is de ultieme uitdaging voor elke man. Deze verjaardag gaat hij geheid niet meer vergeten. Door jouw man een Man-Box te geven, haalt hij zijn innerlijk man te boven. 

Mannen over Man-Box

Lennard van der Hoef - Leuk concept en een goede service echt een aanrader!!!! ⭐⭐⭐⭐⭐
Thomas van der Wal Erg leuk cadeau. Heb hem open proberen te maken op een boot dat is toch best lastig 😂 stevige ondergrond is toch wel handig ⭐⭐⭐⭐⭐
Hidde Koopman - Super toffe ervaring met het openen van de Box. Qua inhoud voor ieder wat wils! ⭐⭐⭐⭐⭐

Bijzonder cadeau man

Ben je opzoek naar een echt bijzonder, origineel, maar vooral een cadeau waar hij echt blij van wordt? Of je nou opzoek bent naar een verjaardagscadeau, kerstcadeau, andere gelegenheid of gewoon zomaar, want waarom ook niet? Een bijzonder cadeau voor mannen is een lastige opgave, helemaal als de man in kwestie ‘alles’ al heeft. Zijn wensen en creativiteit komen vaak ook niet verder dan een goede fles wijn of een cadeaubon. Dat zijn natuurlijk wensen waar jij helemaal niks mee kan. Man-Box helpt je graag met het geven van een bijzonder cadeau voor mannen!


Uniek cadeau voor hem

Met een cadeaubox van Man-Box geef je een uniek cadeau aan hem. De Man-Box is namelijk speciaal gemaakt voor echte mannen. Iedere man is natuurlijk uniek, heeft zijn eigen hobby's, gewoontes en interesses. Voor zo een uniek exemplaar kan je niet aankomen met een standaard cadeau. Bij Man-Box vind je voor iedere man een passende box. Een leuk, uniek en origineel cadeau waar je hem echt mee kunt verrassen.


Cadeau voor echte mannen

Wat wil een man nou precies krijgen als cadeau? Er zijn universele regels, toe te passen op elke soort man, voor het vinden van het bijzondere cadeau. Een cadeau moet praktisch zijn, mannen zijn heel praktisch ingesteld en willen daarom ook echt wat hebben aan het cadeau. Met een coole gadget zit je eigenlijk ook altijd wel goed, iets wat hij met trots kan openmaken met zijn vrienden.


De Man-Box is gemaakt voor echte mannen. De Man-Box is handgemaakt van hout en gevuld met geweldige cadeaus. De box wordt geleverd met een breekijzer voor een bijzondere unbox ervaring. Dat is weer eens wat anders dan de plakbandjes van het inpakpapier lostrekken! 


Welke box geef jij cadeau? De filmbox, Borrelbox, Coronabox, de Cookie box of toch de gezonde box? Neem anders eens een kijkje in de shop voor het complete aanbod van Man-Box!


Maak het persoonlijk

Wil je jouw cadeau een persoonlijke touch geven? Dat kan! Bij je bestelling kun je er namelijk voor kiezen om het bijgeleverde breekijzer te laten personaliseren. Hoe leuk is dat?! Op deze manier maak je het geven van een cadeau voor elke gelegenheid bijzonder.

Geef jouw man ook een Man-Box!