Film tip Pathé Thuis: Birds of Prey is gewelddadig grappig
18 oktober 2020 

Film tip Pathé Thuis: Birds of Prey is gewelddadig grappig

Man-Box heeft inmiddels de transitie gemaakt naar Breekbox. Het concept blijft hetzelfde, maar de naam is veranderd. Klik hier om te gaan naar ons assortiment aan Breekboxen.


‘The Suicide Squad’, maar beter?

Voor ‘Harley Quinn: Birds of Prey’ was er nog een andere film, die wij als eerst moeten benoemen. Warner Bros. voorzag in 2016 ons al, in samenwerking met DC Comics, van de film ‘The Suicide Squad’. Deze hollywood blockbuster film was veelbelovend waarin geen superhelden, maar slechteriken in de spotlights stonden. Harley Quinn, het gekke vriendinnetje van de Joker, maakte destijds ook deel uit van deze kleurrijke moordlustige groep. Helaas was The Suicide Squad niet zo goed ontvangen als gehoopt, maar publieksfavoriet Harley krijgt wel een tweede kans met de film ‘Birds of Prey’.

Deze moordlustige komedie film staat momenteel op nr. 5 in de Top 20 van Pathé Thuis. Pak jouw Pathé Thuis voucher uit de Film Cadeaubox en geniet van deze nieuwste blockbuster!


‘A-Okay, Mr J’

Margot Robbie kruipt wederom in de huid van Harley Quinn en zoekt na gedumpt te zijn door de Joker steun bij haar vrouwelijke criminele mede-collega’s. Deze zijn alleen niet zo noemenswaardig als door iedereen gehoopt. Margot Robbie heeft wel wederom geweldig werk geleverd met haar rol in deze film, maar helaas was alles eromheen, net zoals bij The Suicide Squad, niet zo goed als gehoopt.

‘It’s The End Of The World. Have A Drink With Us.’

Een leuk feitje om te weten is dat Warner Bros. eigenlijk andere titels voor deze film in gedachten hadden. Zo waren de eerste namen voor deze film eerst ‘’Birds of Prey” en vervolgens “The Amazing Liberation of Harley Quinn”, maar dat is later gewijzigd naar “Harley Quinn: Birds of Prey”. Deze beslissing werd genomen nadat het aantal bezoekers tijdens het eerste weekend was gedaald. Echter kunnen wij van Man-Box als nog enorm genieten van deze film. Moordlustige vrouwen met humor en een goede soundtrack? Dat klinkt als een ideale vrijdagavond in onze oren!

Is Harley Quinn: Birds of Prey het kijken waard?

Heb je zin in een avondje stapelgekke actie met alleen maar vrouwen in de hoofdrol? Dan is Harley Quinn: Birds of Prey de film die je vanavond nog moet kijken. Natuurlijk kunnen wij blijven discussiëren wie er betere films heeft (Marvel of DC Comics) en of de Joker in deze film had moeten zitten, maar ‘how cares?’. Wij van Man-Box hebben ons prima vermaakt tijdens film, dus volgens ons moeten jij en je vrienden zeker deze blockbuster zien. Dit popcorn spektakel is een gegarandeerd een succes. Toevallig zit er ook mais in de Film Cadeaubox om je eigen zoet en/of zoute popcorn te maken. En ook nog een Pathé voucher! Maar dat wist jij natuurlijk al!

Wil jij deze supertoffe Film Cadeaubox geven? Bestel hem dan op onze website!