Bitcoin Chocoladeletter: Waarom je zou moeten investeren in chocolade in plaats van in crypto
10 juni 2022 

Bitcoin Chocoladeletter: Waarom je zou moeten investeren in chocolade in plaats van in crypto

Hou jij van chocolade? Maar ben je ook helemaal gek van crypto? Zo ja, dan zul je ongetwijfeld dol zijn op onze nieuwe Bitcoin chocoladeletters! Deze heerlijke traktatie voor jezelf is nu te koop bij Man-Box.shop en het is ook het perfecte cadeau voor elke gelegenheid. Maar die band tussen chocolade en crypto is er niet voor niets. 

Want waarom zou je moeten investeren in chocolade in plaats van in crypto? En wat is de waarde van chocolade en waarom wordt dit product steeds schaarser? Dit artikel legt alles uit wat je moet weten over de vele heerlijke investeringsmogelijkheden. Let's get into choco-crypto! 🍫

Mocht je trouwens geen idee hebben waar wij het over hebben, raden wij je aan om eerst ons artikel over 'wat is crypto' te lezen.


Wat zijn de overeenkomsten tussen chocolade en crypto?

Laten we rustig aan beginnen en niet direct moeilijk gaan denken. Chocolade en crypto zijn beide heerlijk, toch? En ze worden allebei steeds populairder en waardevoller. In feite is de waarde van chocolade al eeuwen aan het stijgen. De waarde van crypto, daarentegen, is een recenter fenomeen. Maar er zijn ook enkele belangrijke verschillen tussen deze twee activa.

De verschillen tussen chocolade en crypto

Chocolade is een fysiek product die je kunt aanraken, proeven en genieten. Crypto is een digitaal goed, dat alleen via het internet bestaat. Je kunt crypto niet aanraken of proeven, maar je kunt wel genieten van de voordelen die het oplevert. Zowel chocolade als crypto zijn schaarse middelen. De cacaoboon, waarvan chocolade wordt gemaakt, wordt steeds zeldzamer. En er zijn maar 21 miljoen Bitcoins die gedolven. Dit maakt zowel chocolade als crypto waardevolle activa.

Het grootste verschil

Maar er is één groot verschil tussen de twee: chocolade is een eindige grondstof, terwijl crypto dat niet is. De cacaoboon kan alleen in bepaalde delen van de wereld worden gevonden en er is een beperkte hoeveelheid die elk jaar kan worden geproduceerd. Crypto, aan de andere kant, kan worden gemaakt uit niets. Het wordt gemaakt door een proces dat mijnbouw heet, wat iedereen kan doen met de juiste apparatuur.

Zowel chocolade als crypto zijn dus waardevolle activa, maar de ene is beperkt en de andere niet. Dit maakt crypto een meer volatiel goed dan chocolade. De waarde van crypto kan zeer snel op en neer gaan, terwijl de waarde van chocolade meer stal.

Chocolade is het nieuwe goud

Nu we dit allemaal weten, is het tijd om ons af te vragen: waarom investeren in chocolade in plaats van crypto? Het antwoord is eenvoudig. Chocolade is een stabielere en minder volatiele investering dan crypto. En naarmate de wereld digitaler wordt, zal de waarde van chocolade alleen maar blijven stijgen. Dus wacht niet langer en investeren vandaag nog in heerlijke Bitcoin chocolade.

Mocht je trouwens echt willen handelen in crypto, hebben wij een toffe samenwerking met BLOX aangegaan. Je krijgt namelijk via Man-Box gratis tegoed gestort van maar liefst €10,- bij het openen van een nieuw BLOX-account. Klik hier om meer te weten over deze actie.


Bitcoin chocoladeletter

Ooit een hele Bitcoin willen bemachtigen? Dit is je kans! In onze mannelijke webshop kan je tegenwoordig ook terecht voor het handelen en verhandelen van chocolade crypto. De top-asset waar iedereen nu op aast, is de. Bitcoin chocoladeletter. Zowel verkrijgbaar in melk als puur voor de puristen. Een tof feitje is dat deze chocoladeletters weinig voorkomen, omdat weinig afweten van het geheim hoe het iconische patroon in de B-dollar te graveren. Maar wij zijn hier in het voordeel, want wij leveren deze smakelijke letters rechtstreeks naar jouw snoepwallet.Bitcoin chocolademunten

Lukt het je niet om een hele Bitcoin af te tikken, kan je altijd nog kiezen voor onze Bitcoin chocolademunten. Net zo lekker en gevoelig voor de bull- en bearmarkets als zijn grotere broer. Want zeg nou eerlijk, wie houdt er niet van om wisselgeld op zak te hebben? 


Dus daar heb je het, onze zaak voor waarom je zou moeten investeren in chocolade in plaats van crypto

Waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met uw investering! En vergeet niet om onze Bitcoin-chocoladeletter en -munten in onze webshop te bekijken.

Veel plezier met investeren! 🫰💰