Sinterklaas is weer in het land en dat betekent ook dat er waarschijnlijk weer lootjes getrokken gaan worden. Een cadeau voor mannen vinden, dat ook nog origineel moet zijn, kan flink lastig zijn. Dus heb jij het lootje van je vriend, vader, broer, oom, neef of opa getrokken? Dan ben je bij Man-Box aan het juiste adres!

Origineel cadeau voor mannen

De Man-Box is een houten kist met daarin een mannelijk cadeau. Om het cadeau te bereiken zal deze houten kist open moeten en wordt er een breekijzer bij geleverd. Het is dan de bedoeling dat de ontvanger het zelf openbreekt.
Denk je nu dat er waarschijnlijk toch niks tussen zit? Het aanbod is groot en divers genoeg om iets te kunnen vinden. Zo is er keuze van Beer-Box tot Movie-Box en van BBQ-Box tot Drone-Box. Er is zelf een Retro-Box, waar een Nintendo Entertainment System in zit voor de echte “old-school” gamer.

Verrassen op Sinterklaasavond

Dus wil je op Sinterklaasavond jouw vriend, vader, broer, oom, neef of opa verassen met het meest originele cadeau? Ga dan direct naar onze webshop om het ultieme Sinterklaascadeau voor mannen te bestellen.