Home Man-Box Pagina Banner

Een heerlijk vrijdagmiddag borrelpakket

Geef hem een borrel cadeaupakket!

De Meest Complete Borrelbox!

Gratis verzenden

Goed gevulde box

Gegarandeerd blije man

Complete borrel cadeaubox

Het is weer vrijdag, het einde van een (zware) werkweek is inzicht! Een werkweek sluit je het best en gezellig af met een VRIJMIBO. Het massaal thuiswerken is behoorlijk ingeburgerd de afgelopen periode. Maar het is wel lastig, het gemis van het contact met collega’s, de teamuitjes en de werkborrels. Ook op afstand kunnen deze gelukkig doorgaan, bijvoorbeeld met een borrelpakket van Man-Box!

Thuiswerkborrel


Er zijn genoeg sociale platformen om een digitale borrel te organiseren, door je collega’s of werknemers een borrelpakket toe te sturen wordt het een gegarandeerd succes.

Wil jij een borrelpakket sturen of een borrel cadeaupakket geven? Kies dan voor de borrelbox van Man-Box. De borrel cadeaubox is rijkelijk gevuld met verschillende soorten bieren van Hert Bier. Bij elk biertje is een passende charcuterie geselecteerd. Door het biertje met de passende charcuterie te combineren wordt de smaakbeleving nog unieker!

Voor dat de smaakbeleving kan beginnen moet het borrelpakket eerst worden opengemaakt. Hoe leuk is het om zelf en je collega’s te zien worstelen met het openmaken van het Man-Box borrel cadeaupakket?

Met een borrelpakket zorg je voor verbinding en gezelligheid, ook tijdens een online borrel.

Voor elke gelegenheid


Een borrel cadeaupakket is passend voor elke gelegenheid. Verras een collega of je hardwerkende (thuis)werkers. Een borrel cadeaupakket is niet alleen leuk voor een online borrel, maar ook een origineel verjaardagscadeau. Een borrelpakket sturen naar wie dan ook is altijd een goed idee!


Borrelpakket door de brievenbus!


Wil je echt iemand verrassen? Wil je iemand, een collega, werknemer of vriend een borrelpakket sturen? Kies dan voor de Borrel Boxsy van Man-Box. Dit is een originele Man-Box die past door je brievenbus. Een heerlijke borrelbox gevuld met delicatessen, voor de echte bourgondiërs en dat door de brievenbus!
Hoe leuk is het om iemand te verrassen die na een dag werken thuiskomt en een borrel cadeaupakket licht te wachten op de deurmat! Is het al borreltijd? Proost!

Wacht niet langer op de borrel cadeaubox en bekijk onze shop!