Een geopende Man-Box waar de inhoud van te zien is.

De leukste Borrelbox ooit!

Veras de borrelaar met deze unieke Man-Box

De enige echte borrelbox

Maak de borrelaar blij met deze box! 

Borrelbox cadeau

Wie houdt er niet van een borrel? Of het nou met je vrienden, familie, collega’s of met je partner is, een borrel is altijd gezellig! Wat nou als je deze gezelligheid cadeau kan geven? Geef het met een borrelbox van Man-Box!


Geef een borrelbox cadeau

Je gaat gezellig naar vrienden of familie en wil ze graag verrassen. Niet omdat het moet maar gewoon omdat het kan, je wil ze bedanken of gewoon zomaar (moet er altijd een reden zijn voor het geven van een cadeau?).  Je wil alleen niet aankomen met een bos bloemen en/of een fles wijn.


Met de Borrel Cadeaubox van Man-Box geef je een stoere box cadeau. Heerlijk bijkomen met een borrel en bijpassende snacks.


Onvergetelijke borrelbox

De borrel cadeaubox van Man-Box is voor mannen of voor stoere vrouwen die ook van een biertje houden. Deze borrelbox is namelijk rijkelijk gevuld met verschillende speciaalbiertjes van Hert Bier. Veluwse speciaal bieren die in het teken van het leven staan! Drink de biertjes uit het bijgeleverde Bierproefglas, proost!


Bij elk biertje wordt een bijpassend hapje geleverd, wat is een borrel zonder snacks? Man-Box heeft speciaal voor de borrelaars uitgezocht welk hapje het beste bij welk biertje past. Zo komen alle smaken het beste tot zijn recht. Met een borrelbox van Man-Box geef je een onvergetelijke borrel/proeverij cadeau. 


VrijMiBo borrelbox cadeau

Een borrelbox bevat alles wat je nodig hebt voor een heerlijke vrijdagmiddagborrel. Hoe lekker is het om na een lange werkweek gezellig te borrelen met vrienden of collega’s? De borrelbox is het ideale cadeau, niet alleen voor de VijMiBo, kan ook op de zaterdag, zondag of elke andere borreltijd.


Geen fan van zware speciaalbiertjes? Kies dan voor de Corona Cadeaubox. Helemaal geen alcohol drinker? Wat dacht je van een gezonde box. Goed gevulde Man-Box met gezonde sapjes en snacks. 


Man-Box heeft nog veel meer leuke boxen, neem anders eens een kijkje in de shop.


Man-Box Borrelbox

De Man-Box borrelbox is het ideale cadeau om te geven aan je man, vriend, vader, opa of lievelingsoom. Je kan hem natuurlijk ook voor jezelf houden, zo heb je altijd een lekker borrel in huis.


De borrelbox wordt geleverd in een dichtgetimmerde houten box, breek deze open met het bijgeleverde breekijzer en cheers!

Geef jouw man ook een Man-Box!