Man-Box Achtergrond Confetti

Cadeau voor mannen van 20 jaar

Wat koop je voor een 20 jarige man? We got you!

Origineel verjaardagscadeau twintigers

De verjaardag van jouw vriend, beste vriend, neef of broer is binnenkort! Niet zomaar een verjaardag maar de 20ste verjaardag! Het is een bijzondere verjaardag, namelijk de afsluiting van de tienerjaren en een begin van een nieuw decennium!

Bij een bijzonder verjaardag hoort natuurlijk een bijzonder verjaardagscadeau, maar wat geef je hem cadeau? 

Cadeau voor mannen


Je wil de jarige job verrassen met een origineel verjaardagscadeau. Man-Box heeft niet alleen een reeks aan verschillende en originele cadeauboxen, je geeft meteen een unieke unboxing experience cadeau. 

De cadeauboxen van Man-Box worden geleverd in een houten box, deze is volledig dichtgetimmerd en MOET opengebroken worden met een koevoet of breekijzer. Dit is wel even wat anders dan wat cadeaupapier en een strik!

Dat de man in je leven, beste vriend, neef of broer twintig wordt betekend niet meteen volwassen worden, dit verschilt natuurlijk per persoon, maar boys will be boys! Of ze nou 20 of 50 jaar worden!


Verjaardagscadeau man 20 jaar


Voor iedereen heeft Man-Box wel een originele cadeaubox. In welke levensfase de nieuwe decennium ganger zich ook bevindt!

Bijvoorbeeld een de film cadeaubox, deze is altijd goed. De bon is te verzilveren in een Pathé bioscoop of breng het bioscoopgevoel thuis.

Is hij meer van van zoetigheden is de Dutch Cookie cadeaubox meer passend!


Of is hij een echte koffieliefhebber of heeft het tegenwoordig nodig om de dag op te starten, want ja hij is tegenwoordig ook geen 18 meer he! Kies dan voor de koffie cadeaubox!


Proost op de komende jaren met een van de heerlijke biertjes uit de borrelbox! Welke Man-Box geef jij cadeau?
Neem voor alle originele Man-Box cadeauboxen eens een kijkje in de web-shop!

Man-Box cadeau voor mannen

Boxy door de brievenbus


Kan je onverhoopt niet naar de twintigste verjaardag van je vriend, beste vriend, neef of broer maar je wilt hem wel graag verrassen op deze bijzondere verjaardag? 

Kies dan voor Boxsy! Een cadeaubox van Man-Box door je brievenbus

Wat is een Man-Box?

De Man-Box is een houten cadeaubox die stevig is vastgelijmd en genageld. Deze dient jouw man open te breken met het bijgeleverde breekijzer, die tevens te personaliseren is met zijn naam.

Eenmaal begonnen aan zijn missie om de box open te breken, blijkt toch al snel dat dit een lastige klus wordt voor hem. Sommige mannen gaan enorm secuur te werk, terwijl andere (oer)mannen er erop los beginnen te rammen. Welke man jouw man ook is, moedig hem vooral aan. Of voer de druk op door vanaf de zijlijn met lichtelijk ontmoedigende kreten.

De Man-Box is de ultieme uitdaging voor elke man. Deze verjaardag gaat hij geheid niet meer vergeten. Door jouw man een Man-Box te geven, haalt hij zijn innerlijk man te boven. 


Meer weten over de Man-Box? Bekijk dit artikel "wat is een Man-Box".

Mannen over Man-Box

Lennard van der Hoef - Leuk concept en een goede service echt een aanrader!!!! ⭐⭐⭐⭐⭐
Thomas van der Wal Erg leuk cadeau. Heb hem open proberen te maken op een boot dat is toch best lastig 😂 stevige ondergrond is toch wel handig ⭐⭐⭐⭐⭐
Hidde Koopman - Super toffe ervaring met het openen van de Box. Qua inhoud voor ieder wat wils! ⭐⭐⭐⭐⭐

Geef de nieuwe 20'er ook een Man-Box!