Cadeau voor de Man die houdt van BBQ
04 juni 2022 

Cadeau voor de Man die houdt van BBQ

Man-Box heeft inmiddels de transitie gemaakt naar Breekbox. Het concept blijft hetzelfde, maar de naam is veranderd. Klik hier om te gaan naar ons assortiment aan Breekboxen.


Wat is nou een leuk BBQ cadeau voor mannen?

In onze beleving is het leukste BBQ cadeau voor mannen eentje waar je een pakket hebt met food en non-food producten. Het leukste is om zelf een bepaald gerecht te maken met de onderdelen van het pakket. In een pakket zit oa. een kerntemperatuur meter, een bbq rub, bbq saus, vlees(vervanger) enz.


BBQ Master Cadeau

Voor de bbq-meester in je leven is een upgrade van hun grill een geweldig cadeau-idee. Als ze momenteel een houtskoolgrill gebruiken, overweeg dan om ze een gasgrill cadeau te doen. Gas grills hebben de neiging om gemakkelijker te gebruiken en bieden meer consistente resultaten. Een gasgrill van goede kwaliteit maakt het voor de bbq-meester in uw leven gemakkelijker om heerlijke maaltijden te bereiden voor vrienden en familie. 


Een ander leuk cadeau-idee voor de bbq meester is een nieuwe set BBQ gereedschap. Een goede set van gereedschap zal het gemakkelijker maken voor hen om voor te bereiden en koken hun eten. Een mooie set van tangen, een spatel, en een borstel kan het verschil maken als het gaat om grillen. Welk cadeau je ook kiest, de bbq-meester in je leven zal het zeker waarderen. Als je iemand kent die van barbecueën houdt, dan weet je hoe belangrijk het is om de juiste gereedschappen en accessoires te hebben. Daarom is een geweldig cadeau voor de barbecuemeester in je leven een nieuwe set grillgereedschap. Ga op zoek naar een set die alle benodigdheden bevat, zoals een tang, een spatel en een aanbakborstel. Als je echt indruk wilt maken, zoek dan een set die ook een thermometer en een ovenwant bevat. Grillgereedschap is een geweldig cadeau omdat het zowel praktisch als attent is.

Kijk hier voor BBQ kookgerei

SMokey Basterds


BBQ Cadeaubon

Als je een vriend, man, vader of elke andere man hebt die van barbecueën houdt, is een cadeaubon voor een barbecue workshop het perfecte cadeau. Hij kan nieuwe grilltechnieken leren, heerlijke nieuwe recepten ontdekken, en een meester worden op de grill. Plus, het is een geweldige manier om samen tijd buiten door te brengen en te genieten van de zelf. Dus of ze nu een beginner of een pro zijn, een BBQ cadeaubon zal zeker gewaardeerd worden.

Onlangs heb ik een bbq workshop bij Smokey Basterds mogen doen. Dit was zeer goed bevallen. Ik kon met meerdere verschillende bbq's aan het werk. Zoals een Green Egg, Smoker, Santa Maria Grill, op open vuur (heel gaaf). Ik kon allerlei technieken leren en we maakten mooie gerechten uit bijzondere recepten.

Dit is de bbq workshop die ik heb gevolgd:
USA BBQ Workshop

Barbecue cadeaupakket

Natuurlijk hebben wij ook ons eigen bbq cadeaupakket voor alle mannen die van grillen houden. Dit is onze Beefs & Beers bavettebox. Deze box wordt gekoeld verzonden waardoor je als gever er rekening mee moet houden dat de box niet te lang buiten de koelkast kan bewaren. Dus geef gauw dit bbq cadeaupakket aan die man zodat hij heerlijk kan genieten van zijn mals stukje bavette en heerlijk speciaal biertje.