Cadeau man trouwdag

Trouwdag cadeau voor mannen

Een trouwdag wordt met Man-Box niet vergeten! Maak het bijzonder.

Het perfecte huwelijkscadeau voor mannen

Gaat iemand in jouw omgeving binnenkort trouwen? Of vier je een jubileum van je eigen trouwdag en wil je bij deze speciale gelegenheid een leuk en origineel geven? Een leuk en origineel cadeau voor mannen is buiten deze gelegenheid al lastig. Laat staan een cadeau voor mannen voor de trouwdag! Dit cadeau zal hem herinneren aan de trouwdag.

Origineel trouwdag cadeau voor hem

Wat geef je bruidegom voor zijn trouwdag? Of je man voor zijn jubileum? Voor wie het cadeau dan ook is bedoeld, het leukst is een origineel cadeau. Na een een prachtige bruiloft en het swingen op de beats van de DJ, wil je toch dat ook na deze dag jouw aanwezigheid impact maakt. Voor een origineel cadeau ben je bij Man-Box aan het juiste adres. Man-Box heeft namelijk verschillende soorten originele cadeauboxen. Geef de bruidegom een heerlijke borrelbox-, Corona- of bier cadeaubox om de vrijgezellenavond goed mee te beginnen!


Romantische cadeau

Een bruidegom is natuurlijk niets zonder zijn bruid. Verras het bruidspaar daarom op hun trouwdag of jubileum met een romantisch cadeau. De romantische cadeaubox van Man-Box is gevuld alle ingrediënten die nodig zijn voor een romantische date night. Een heerlijk flesje bubbels. Bij een drankje hoort een hapje, toch? In de box zit overheerlijke chocolade en verschillende hartige snacks.


Met de romantische cadeaubox geef je het bruidspaar voor hun trouwdag een origineel cadeau. Of verras je man met een mannelijke romantische cadeaubox! Een onvergetelijke cadeau-ervaring

Op trouwdag een cadeau aan de man geven


Maak het persoonlijk

Een cadeau voor het vieren van de trouwdag of het jubileum daarvan is persoonlijk.

Waarom dan niet het cadeau persoonlijk maken? Hoe leuk is het om de naam van de bruid of bruidegom op het bijgeleverd breekijzer te laten drukken. De cadeauboxen van Man-Box worden namelijk geleverd in een dichtgetimmerde houten box. Deze moeten worden opgebroken worden met een koevoet of breekijzer.

Heb je een lieve, romantische boodschap of liefdesbrief die je wil delen? Man-Box helpt je hier ook mee! Laat het gratis drukken op een mooie kaart bij je bestelling!

Vier de liefde en geef die man een Man-Box!


Wat is een Man-Box?

De Man-Box is een houten cadeaubox die stevig is vastgelijmd en genageld. Deze dient jouw man open te breken met het bijgeleverde breekijzer, die tevens te personaliseren is met zijn naam.

Eenmaal begonnen aan zijn missie om de box open te breken, blijkt toch al snel dat dit een lastige klus wordt voor hem. Sommige mannen gaan enorm secuur te werk, terwijl andere (oer)mannen er erop los beginnen te rammen. Welke man jouw man ook is, moedig hem vooral aan. Of voer de druk op door vanaf de zijlijn met lichtelijk ontmoedigende kreten.

De Man-Box is de ultieme uitdaging voor elke man. Deze verjaardag gaat hij geheid niet meer vergeten. Door jouw man een Man-Box te geven, haalt hij zijn innerlijk man te boven. 


Meer weten over de Man-Box? Bekijk dit artikel "wat is een Man-Box".

Mannen over Man-Box

Lennard van der Hoef - Leuk concept en een goede service echt een aanrader!!!! ⭐⭐⭐⭐⭐
Thomas van der Wal Erg leuk cadeau. Heb hem open proberen te maken op een boot dat is toch best lastig 😂 stevige ondergrond is toch wel handig ⭐⭐⭐⭐⭐
Hidde Koopman - Super toffe ervaring met het openen van de Box. Qua inhoud voor ieder wat wils! ⭐⭐⭐⭐⭐
null

Geef jouw man ook een Man-Box!

Wacht niet langer en geef je man een onvergetelijke trouwdag!