cadeau-medewerkers-thuiswerken

Cadeau Medewerkers Thuiswerken

Hoe ga jij een onvergetelijke indruk maken op jouw werknemers/collega's?

Wat geef je een thuiswerker cadeau?

Een cadeau vinden voor thuiswerkende medewerkers blijkt vaak lastig te zijn. Inmiddels is het normaal geworden dat al onze collega's (inclusief wij zelf) vanuit thuis werken. Voor de één is het een verrijking van hun werkleven, terwijl het voor een ander minder leuk is. Het onderlinge contact met collega's is namelijk vele malen minder geworden en het is daarnaast uitsluitend digitaal. Medewerkers krijgen hierdoor weinig tot geen beweging omdat ze de hele dag thuis zitten achter een huistafel. Weinig bewegen betekent weinig energie, betekent sneller vatbaar voor een negatieve werkhouding. Kortom, het is niet altijd even leuk voor de thuiswerkers.

Daarom is het belangrijk om af en toe iets extra's te doen voor de medewerkers van jouw bedrijf. Wellicht in de vorm van een klein presentje? Alleen je wil niet een afgezaagd cadeau geven, waar nog jarenlang over geroddeld wordt bij elk bedrijfsfeestje. Ook al waren jouw intenties nog zo goed, slechte cadeaus worden over het algemeen niet in dank afgenomen. 

Maar wat voor een cadeau geef je een thuiswerker?...

1500+

klanten mogen verrassen

10.000+
cadeaus mogen versturen
20.000+
kerstpakketten verzorgd

100%

impact met jouw cadeau!

Wat willen thuiswerkers niet cadeau hebben? 🚫

Alhoewel je een gegeven paard niet in de bek moet kijken, moet je oppassen wat voor cadeau's je weggeeft. Het cadeau mag niet te klein zijn, maar moet er ook niet ervoor zorgen dat jij of het bedrijf in financiële problemen komt. Zoals al eerder aangekaart hierboven, is het daarmee vaak lastig om een perfect cadeau te vinden voor jouw medewerkers. Dat ligt volgens ons aan twee factoren, namelijk:


1) Ten eerste wordt het cadeau waarschijnlijk opengemaakt in een omgeving waarin de medewerker alles al heeft, namelijk zijn of haar huis. Hierdoor wordt het cadeau vergeleken met de spullen en ervaringen in/rondom het huis. De impact van het cadeau voor de medewerker in kwestie is daarmee minder groot;

2) Ten tweede ligt het ook vaak aan het cadeau zelf. Zo kan een goed bedoelde, maar nogal simpele doos chocolade in slechte aard vallen. Het gaat namelijk naast de kostprijs om het gebaar en/of er moeite is gedaan vanuit de gever om voor een verrassing te zorgen.


Uiteraard laten wij jou niet aan je lot over. Wij hebben namelijk hét antwoord gevonden op jouw probleem. Dé oplossing voor jouw vraagstuk. Jarenlang hebben wij onszelf bezig gehouden met die ene vraag, namelijk 'wat is nou het perfecte cadeau?'...

✅ Nou, het antwoord is eigenlijk simpel.

Verras vandaag nog jouw thuiswerkende collega of medewerker!

Zorg voor impact met Man-Box! 🎁  

Een Man-Box is een houten giftbox die flink is genageld en vastgelijmd. Deze box moet door middel van het bijgeleverde breekijzer opengebroken worden. En wat ook leuk is dat het bijgeleverde breekijzer tevens te personaliseren is met een logo of een naam.


Wanneer jouw ontvanger begonnen is aan deze uitdaging, komt hij of zij er al snel achter dat het niet zo makkelijk is. Waar de één enorm netjes te werk gaat, zal een ander ongetwijfeld helemaal losgaan op deze stoere cadeaubox. Daarmee is de box, naast de inhoud, al een cadeau op zich vanwege de ervaring van het openbreken. Hierdoor creëer je gelijk impact bij een ieder!

De Man-Box is het ultieme cadeau voor elke medewerker. Geef een Man-Box tijdens een (digitale) VrijMiBo of tijdens een feestdag. Of gewoon zomaar als blijk van waardering voor de collega's die thuis moeten werken! Welk moment je ook kiest, maak het onvergetelijk. 

Mannen over Man-Box

Hidde Koopman - Super toffe ervaring met het openen van de Box. Qua inhoud voor ieder wat wils! ⭐⭐⭐⭐⭐ 
Thomas van der Wal Erg leuk cadeau. Heb hem open proberen te maken op een boot dat is toch best lastig 😂 stevige ondergrond is toch wel handig ⭐⭐⭐⭐⭐
Lennard van der Hoef Leuk concept en een goede service echt een aanrader!!!! ⭐⭐⭐⭐⭐

Personaliseer ✏️

Het bedrijfslogo op de Man-Box? Door de Man-Box te voorzien van het bedrijfslogo wordt het cadeau nog persoonlijker voor een thuiswerker. Wij bieden de mogelijkheid aan om op de twee zijkanten van de Man-Box jouw (bedrijfs)logo te laten plaatsen.


Het bedrijfslogo of een naam op het breekijzer? In dat geval ga je voor het de totale Man-Box-ervaring! Wil jij jouw logo of de naam van de thuiswerker op het breekijzer? Geen probleem!


Mail ons via de onderstaande button jouw ontwerp en voorkeuren door. Dan zorgen wij voor de rest! 

personaliseer-man-box-b2b
woman-box

Hebben jullie geen box voor vrouwen?

Naast onze Man-Box, kunnen wij ervoor zorgen dat jouw vrouwelijke collega's een Woman-Box ontvangen. Dezelfde inhoud en box, maar een andere look! #WomanBox 

Geef jouw thuiswerker een Man-Box cadeau!

Of mail ons en krijg een offerte op maat!