10 cadeautips voor je vriendje: De leuke en originele Man-Box editie
14 juli 2022 

10 cadeautips voor je vriendje: De leuke en originele Man-Box editie

Man-Box heeft inmiddels de transitie gemaakt naar Breekbox. Het concept blijft hetzelfde, maar de naam is veranderd. Klik hier om te gaan naar ons assortiment aan Breekboxen.In deze blogpost geven we je 10 cadeautips voor je vriendje waar hij blij van wordt! Een vriendje is een bijzonder persoon in je leven. Hij verdient een uniek en speciaal cadeau, iets dat laat zien hoeveel je om hem geeft. Deze cadeaus komen allemaal uit de Man-Box collectie, die leuke en originele cadeaus voor mannen biedt.

Origineel cadeau voor je vriend

Tip nummer 1 

De Man-Box

Mensen staan om de Man-Box

Uiteraard bieden wij de leukste en origineelste cadeaus voor mannen aan. Met onze unieke houten kist weet je vriendje in eerste instantie geen raad. Totdat hij het meegeleverde breekijzer ziet. Met behulp van deze mini koevoet mag hij de Man-Box open breken. Na een korte inspanning zal hij de box geopend hebben en daar wacht zijn verrassing hem op.


Wat zit in de Man-Box?

Je hebt keuze uit verschillende samengestelde cadeaupakketten. Zo zijn er filmpakketten, alcohol boxen met bier en champagne, BBQ boxen of sport boxen. Kijk snel in onze shop voor jouw ideaal cadeau voor je vriend.


Een pro-tip:

Als je jouw ideale box hebt uitgezocht kan je tijdens het samenstellen kiezen voor een gepersonaliseerd breekijzer. Laat zijn naam, of zijn koosnaampje 😉, op het breekijzer zetten. Hiermee maak je het nog specialer en persoonlijker voor hem.
Tip nummer 2

Lamborghini Champagne

Met deze fles champagne van het automerk maak je hem zeker blij. Mits hij van auto's, gadgets en  luxe houdt. Want wij durven te wedden dat hij deze fles niet zomaar open maakt. Hij zal hem mogelijk een mooi plekje geven in zijn mancave of interieur. Want het is wel een eyecatcher. Er zijn verschillende vormen waar je deze Lamborghini champagne in kan aanschaffen. De losse fles, de giftpack met 2 glazen of in een Man-Box aangevuld met Lamborghini energydrinks.


Bekijk hier de verschillende flessen:

Tip nummer 3

Fitness Massage Gun

Moet jij ook altijd je vriendje op zijn rug kriebelen? Of houdt hij van een heerlijke massage? Dan is deze cadeautip de uitkomst voor jouw zoektocht. Geef hem een massage gun cadeau zodat hij na een harde workout of andere inspanning kan genieten van een massage. Nou ja genieten... voor sommige mannen is het eerst even een soort van doorkomen. De vibratie komen tot diep in het weefsel van de spieren en dit kan best nog wel gevoelig zijn. Maar hoe zeggen ze het ook alweer?! Wie mooi wil zijn moet pijn lijden? Enfin zo iets in ieder geval😉. Deze massage guns zijn verkrijgbaar bij onze partners van XXL Nutrition.


Je kunt het fitness massage pistool hier vinden:

Tip nummer 4

Armband van ARMBND


Als je op zoek bent naar een stoer cadeau voor een man, maar niet wilt gaan met onze Man-Box? Dan moet je echt eens kijken naar de armbanden van ARMBND. Deze armbanden zijn perfect voor mannen die iets subtiels, maar stijlvols willen dragen. 

Wij van Man-Box zijn fan en hebben een paar van onze favoriete armbanden uit hun mannencollectie in dit artikel over ARMBND uitgelicht. Dus, of je nu op zoek bent naar een cadeau voor je man, broer, of vriendje, deze armbanden zullen zeker in de smaak vallen!


Tip nummer 5

De Krathaak


Deze gadget is er speciaal voor de bierfanaat. Want hoe neemt jouw vriendje zijn kratje pils mee naar huis als hij op de fiets is? Hmmm... ja daar zijn een aantal mogelijkheden voor maar met deze unieke oplossing is het echt heel makkelijk bier vervoeren.


    ➡️ In dit artikel leggen we je helemaal uit wat de krathaak is.


Tip nummer 6

Muziek Cadeau


Is jouw vriendje musikaal? Of vind hij het leuk om met muziek bezig te zijn? Geef hem dan iets heel tofs cadeau. Namelijk een muziek cadeau. Of hij nou piano, gitaar of wilt leren zingen? Met dit cadeau kan je alle kanten uit. Dit cadeau gaat hij nooit meer vergeten want de skills die hij hier uit haalt heeft hij voor het leven.


    ➡️ Lees ons artikel over muziek cadeau.


Tip nummer 7

Tanden bleek set van Diamond Smile

Bleek zelf je tanden

Deze is misschien voor de meeste mannen niet het eerste waar ze aan denken als ze het krijgen. De thuis tanden bleek set van Diamond Smiles is een veilige manier om mooie en stralende tanden te krijgen. Hier kan de man die erg op zijn uiterlijk gesteld is wel mee uit de voeten.


    ➡️ Bekijk ons uitgelicht artikel over tanden bleken.


Klik op de button hieronder voor 20% korting.Tip nummer 8

Philips One Blade


Deze alleskunner is een genot voor elke man met een beetje haargroei. Ik zeg bewust haar- en geen baardgroei omdat je met dit apparaat alle haren van je lichaam kan trimmen. En hij kan zelfs onder de douche gebruikt worden.


    ➡️ Lees onze review over de Philips Oneblade.


Bestel jouw Philips Oneblade op Bol.com


Tip nummer 9

Mindfullnes E-book 100 microbreaks


Deze cadeau tip voor je vriendje is weer een bijzondere. Want dit cadeau geef je niet voor even maar voor zijn leven. Persoonlijke ontwikkeling en groei is belangrijk en nodig. In deze snelle en prestatiemaatschappij moet je wel op de been blijven. Door weer in de rust te komen leer je ook de kleine dingen waarderen.


    ➡️ Bekijk dit artikel om te weten te komen wat Mindfullnes is en waarom dit goed voor jeis


Bestel hier het e-book van psycholoog Albert Sonneveld


Tip nummer 10

Filmpakket van meJane


Ken je hem al? Het nieuwste film ondemand platform voor Nederland en Belgie? Met de film vouchers van meJane huur jij met gemak en op elk device jouw favoriete film. En zoals eerder genoemd kan je deze, in tegenstelling tot Pathe thuis, wel in Belgie gebruiken. Geef jouw vriendje het filmpakket cadeau en kijk samen een spannende actie film of een romantische comedie.


    ➡️ Wil jij meer weten over het platform meJane?


Bestel hier jouw brievenbus filmpakket


Dit waren de 10 cadeautips voor jouw vriendje.

Lees hier ons artikel over de 10 cadeaus voor je vriend.