Chibuntu: het minimalistische sieradenmerk voor mannen
09 maart 2023 

Chibuntu: het minimalistische sieradenmerk voor mannen

Man-Box heeft inmiddels de transitie gemaakt naar Breekbox. Het concept blijft hetzelfde, maar de naam is veranderd. Klik hier om te gaan naar ons assortiment aan Breekboxen.

 

Als het gaat om sieraden voor mannen, dan denken de meeste mensen vaak aan horloges en misschien een ring of ketting. Maar tegenwoordig is er een groeiende vraag naar minimalistische armbanden die mannen kunnen dragen om hun look compleet te maken. Chibuntu is een merk dat zich specialiseert in deze minimalistische armbanden en wij van Man-Box zijn fan! Maar wat is Chibuntu eigenlijk?...

Ontdek de sieraden van Chibuntu

Je hebt ze vast al eens voorbij zien komen, de sieraden van Chibuntu. Het merk richt zich (voornamelijk) op mannen die hun stijl willen uitdrukken zonder te veel op te vallen. De armbanden van Chibuntu zijn dan ook ontworpen met eenvoud en minimalisme in gedachten. Het zijn subtiel stijlvolle accessoires die je elke dag kunt dragen.

Wat Chibuntu uniek maakt, is dat de armbanden volledig met de hand worden gemaakt. Het materiaal dat wordt gebruikt, is van de hoogste kwaliteit en wordt zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat elke armband uniek is. De armbanden zijn er in verschillende kleuren, zoals rood, bruin, zwart en blauw, zodat er voor elke outfit wel een geschikte armband te vinden is. 

Zie hieronder hoe Wesley van Man-Box met zijn armbandje het voor elkaar krijgt om te communiceren met zijn vriendin:

Voor iedere man wel een Chibuntu

De armbanden van Chibuntu zijn minimalistisch van ontwerp, maar er is ook aandacht besteed aan de details. De sluiting is bijvoorbeeld gemaakt met knopen, waardoor deze gemakkelijk open en dicht te schuiven, maar ook stevig genoeg is om de armband op zijn plaats te houden. Naast de minimalistische armbanden van touw heeft Chibuntu ook een aantal armbanden met kralen in het assortiment. Chibuntu staat voor kwaliteit en vakmanschap en dat zie je terug in de armbanden. Elk detail is zorgvuldig overwogen en de armbanden zijn ontworpen om lang mee te gaan. 


Verras jouw vriend met een sierraad van Chibuntu

Al met al zijn de armbanden van Chibuntu stijlvol, minimalistisch en van hoge kwaliteit. Of je nu een casual of formele look wilt creëren, er is altijd wel een armband van Chibuntu die bij je past. En doordat de armbanden met de hand worden gemaakt, is elk exemplaar uniek. 

Bekijk alle Chibuntu exclusieve armbanden hier.