De stoere armbanden van ARMBND; deze moet je zien!
08 juli 2022 

De stoere armbanden van ARMBND; deze moet je zien!

Man-Box heeft inmiddels de transitie gemaakt naar Breekbox. Het concept blijft hetzelfde, maar de naam is veranderd. Klik hier om te gaan naar ons assortiment aan Breekboxen.Als je op zoek bent naar een stoer cadeau voor een man, maar niet wilt gaan met onze Man-Box? Dan moet je echt eens kijken naar de armbanden van ARMBND. Deze armbanden zijn perfect voor mannen die iets subtiels, maar stijlvols willen dragen. Wij van Man-Box zijn fan en hebben een paar van onze favoriete armbanden uit hun mannencollectie in dit artikel uitgelicht. Dus, of je nu op zoek bent naar een cadeau voor je man, broer, of vriend, deze armbanden zullen zeker in de smaak vallen!

Unieke sieraden voor hem

Ben jij op zoek naar iets unieks om te geven aan een man? Dan zijn de armbanden van het sieradenmerk ARMBND echt iets voor hem. De armbanden zijn basic, maar wel van hoge kwaliteit. Bij het ontwikkelen van hun verfijnde mannencollectie is deze toewijding aan goed uitgevoerd minimalisme terug te zien en tevens het verbindende thema van het stoere merk.

Wanneer je een armband van ARMBND geeft, geef je hem echt een tof cadeau. De armbanden zijn verkrijgbaar in vele kleuren, dus er zijn genoeg opties om uit te kiezen. ARMBND heeft een unieke collectie sieraden voor mannen, die een frisse kijk biedt op de (drukke) wereld van de man. Ze houden zich niet aan de nieuwste trends en rages, maar storten zich volledig op duurzaamheid met een nauwgezet oog voor detail.


ARMBND armbanden gemaakt in Nederland

De passie voor het eenvoudig design en de schoonheid hiervan wordt weerspiegeld in de brede collectie, rechtstreeks van Nederlandse bodem. Het sieradenmerk wilt met hun handgemaakte armbanden de nadruk leggen op het gebruik van eeuwenoude methoden en hoogwaardige materialen. Zo vormt iedere armband een onmisbaar accessoire binnen de moderne, verfijnde garderobe van een man.

Stoere armbanden voor mannen

Bij ARMBND werken zij met verschillende modellen, namelijk:

  • The original collection: zowel de naam doet vermoeden, is dit dé originele armband van het sieradenmerk. Het betreft een krachtig model met een touwdikte van 8 millimeter, die maar liefst in 9 kleuren verkrijgbaar is;
  • The double collection: dezelfde look als de original collection, maar dan met een touwdikte van 6 millimeter. Daarmee is er de perfecte ruimte gecreëerd om twee touwen naast elkaar te laten lopen;
  • The minimal collection: een subtiele en elegante armband met dezelfde touwdikte als the double collection, namelijk 6 millimeter. Ook zijn deze armbanden in 9 kleuren verkrijgbaar;
  • The leather collection: zit jouw man niet te wachten op touw, maar wilt hij een stoerdere armband? Dan is de the leather collection wellicht is voor hem! Deze armbanden voor mannen hebben een touwdikte van 6 millimeter en zijn in meerdere modellen verkrijgbaar!

Ontdek de mannen armbanden van ARMBND

Het is dat wij maar twee armen hebben, anders waren we failliet gegaan op het kopen van de ARMBND-armbanden. Zonder gekkigheid, de producten van ARMBND zijn van hoge kwaliteit, stoer en trekken de aandacht op een positieve manier. Dus wacht niet langer en verwen jouw man met een stoere armband van, hoe kan het ook anders, ARMBND. Klik op de foto onderaan deze pagina om naar hun website/webshop te gaan!

En mocht je toch liever een Man-Box willen, zeggen wij 'goede keuze'. In dat geval raden we je aan om een kijkje te nemen in onze eigen webshop: www.man-box.shop

Meer cadeau ideeën voor mannen nodig? Bekijk dan ook ons 'Cadeau Idee Man'-pagina.