Dit zijn de populairste plastische chirurgie ingrepen bij mannen
26 mei 2022 

Dit zijn de populairste plastische chirurgie ingrepen bij mannen

Man-Box heeft inmiddels de transitie gemaakt naar Breekbox. Het concept blijft hetzelfde, maar de naam is veranderd. Klik hier om te gaan naar ons assortiment aan Breekboxen.


Onzekerheden zijn wijdverbreid onder mannen, net als onder vrouwen. In tegenstelling tot vrouwen, praten mannen hier niet snel over. Maar er zijn toch ook veel mannen die plastische chirurgie ondergaan. Plastische chirurgie is duidelijk een van de go-to-oplossingen van mannen geworden, ondanks het feit dat ze het misschien niet openlijk bespreken. Hoewel mannen kiezen voor een verscheidenheid aan chirurgische procedures, zijn gezichtsoperaties en liposuctie de meest populaire.

Gezichtsoperaties

Mannen zijn meer dan ooit bezig met hun uiterlijk en streven ernaar zichzelf in het best mogelijke licht te presenteren. Veel mensen wenden zich tot chirurgische procedures om hen te helpen hun gewenste look te bereiken. Sommige mensen geven er de voorkeur aan specifieke vervelende eigenschappen zoals hun neus te corrigeren. Neuscorrectie, ook wel een “nosejob” genoemd, is een bekende procedure. Het is een chirurgische ingreep die de neus hervormt en is al lang een van de meest populaire cosmetische ingrepen bij mannen. Een ooglidcorrectie of ooglidlift kan door mannen worden toegepast voor een betere uitstraling. Het verwijdert of verplaatst de huid rond hun ogen en geeft ze een alerter en jeugdiger uiterlijk. Ze kunnen ook een stap verder gaan en een volledige facelift of rhytidectomie ondergaan. Het verwijdert jaren van het gezicht door de hangende huid op te tillen en de gezichtsspieren aan te spannen. Het vermindert ook de effecten van veroudering en zwaartekracht.

Liposuctie

Het kunnen je love handles zijn of de gevreesde bierbuik. Het maakt niet uit hoe je ernaar verwijst, want het is meestal niet iets dat je leuk vindt. Misschien ben je altijd een fit persoon geweest, maar naarmate je ouder wordt, lijkt het alsof je het extra gewicht niet kwijtraakt. Of misschien train je als een gek, maar blijft het probleemgebied bestaan. Dat kan worden veroorzaakt door hormonale veranderingen die er vervolgens toe leiden dat dit gebied dicht wordt en resistent tegen dieet en lichaamsbeweging. Veel mannen nemen hun toevlucht tot liposuctie om deze strijd te winnen. Het is de meest populaire plastische chirurgie praktijk onder mannen. Het is een poliklinische operatie die normaal gesproken onder plaatselijke verdoving wordt uitgevoerd. Patiënten kunnen meestal binnen 3 tot 5 dagen weer aan het werk en vier tot zes weken na de operatie weer naar de sportschool.

bron: https://fhm.nl/chirurgische-procedures-mannen/