Een alcoholvrije borrel organiseren? Wij zeggen doen!
14 april 2022 

Een alcoholvrije borrel organiseren? Wij zeggen doen!

Een alcoholvrije borrel organiseren? Wij zeggen doen!

Als het gaat om het organiseren van een borrel zonder alcohol, vinden mensen het vaak moeilijk. Ze gaan ervan uit dat ze altijd drankjes met alcohol moeten drinken om te kunnen genieten. Dit is echter niet het geval! Er zijn genoeg redenen waarom een alcoholvrije borrel net zo goed, zo niet beter, kan zijn dan een borrel met alcohol. 

In dit artikel vertellen wij precies wat de voordelen zijn van een alcoholvrije borrel en hoe deze te organiseren.

Waarom vinden mensen het zo lastig om een alcoholvrije borrel te organiseren?

Eén van de belangrijkste redenen waarom mensen het zo moeilijk vinden om een alcoholvrije borrel te organiseren, is dat ze ervan uitgaan dat het saai zal zijn. Ze denken dat er zonder alcohol niets anders te doen is dan te blijven zitten en water of sap te drinken. Dit is echter totaal niet waar! Er zijn genoeg alcoholvrije drankjes die net zo spannend zijn. Zo is er tegenwoordig volop alcoholvrije bier, wijn, en zelfs sterke drank. Er zijn ook veel alcoholvrije mixers, waarmee je spannende cocktails kunt maken. Voel je daarom niet bezwaard als je kiest voor alcoholvrij. De keuze is reuze!

Moet je altijd met alcohol drinken?

Nee, je hoeft niet altijd te drinken met alcohol. In feite zijn er veel situaties waarin het beter is om een alcoholvrije cocktail te drinken. Als je bijvoorbeeld autorijdt, zwanger bent of medicijnen gebruikt, kan je beter geen alcohol drinken. Ook als je wilt genieten van de smaak van uw drankje zonder het effect van alcohol, is een alcoholvrije cocktail de manier om te gaan. Laten we daarom maar gelijk gaan naar de voordelen van alcoholvrije drankjes.


Waarom is een alcoholvrije drank goed?

Er zijn genoeg redenen waarom het beter is om alcoholvrij te gaan. Ten eerste heb je meer controle over je zintuigen. Dit betekent dat je van de smaak van je drankje kunt genieten zonder dronken te worden. Bovendien vermijd je de kater van de volgende dag en het risico op uitdroging. Alcoholvrije dranken bevatten vaak ook minder calorieën, dus zijn ze beter voor je figuur. En last but not least, kun je zoveel drinken als je wilt zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je dronken wordt.

Dus waar wacht je nog op? Probeer eens alcoholvrije drankjes! Hieronder heb je een lijst van de meest bekende alcoholvrije drankjes op dit moment: 

Zoals je ziet, is er keuze genoeg als het gaat om alcoholvrije drankjes! Dus als je de volgende keer een borrel organiseert, vergeet dan niet de alcoholvrije opties. Nog niet overtuigd? Bekijk dan de video hieronder over Jan & Jaqueline, die vertellen over hun alcoholvrije bestaan:Een alcoholvrij cadeau geven? Kies voor Man-Box!

Als je nog op zoek bent naar het perfecte alcoholvrije geschenk, dan hoef je niet verder te zoeken dan Man-Box. Wij hebben het perfecte cadeau voor elke gelegenheid, of het nu een verjaardag, Kerstmis, of gewoon zomaar is. Met onze Alcoholvrije Bier en/of Borrel Box geef je een waanzinnig leuk cadeau. De Man-Box is een houten cadeaubox die je moet openbreken door middel van een breekijzer. Als je de doos eenmaal hebt opengebroken, vind je 5 unieke alcoholvrije speciaalbieren. Zo kan jouw vriend of familielid genieten van een heerlijk alcoholvrij drankje zonder dat je zorgen hoeft te maken dat je dronken wordt.

Dus waar wacht je nog op? Geef het cadeau van een alcoholvrij drankje vandaag nog! 🥂