Een cadeau voor mannen - rechtstreeks bij hem thuis bezorgd
11 juni 2022 

Een cadeau voor mannen - rechtstreeks bij hem thuis bezorgd

Man-Box heeft inmiddels de transitie gemaakt naar Breekbox. Het concept blijft hetzelfde, maar de naam is veranderd. Klik hier om te gaan naar ons assortiment aan Breekboxen.


Snel op zoek naar een uniek cadeau voor een man? Zoek niet verder! Onze webshop biedt een breed scala aan geschenken die direct bij hem thuis kunnen worden bezorgd. Of het nu voor Vaderdag, Kerstmis, of zijn verjaardag is, wij hebben het perfecte cadeau voor jou klaarstaan. We voegen zelfs een kaart toe met een persoonlijke boodschap van de afzender! Dus waarom wachten? Bestel jouw cadeau vandaag nog!

Verjaardagscadeau sturen

Je hebt een verjaardag van een bekende, helaas kan je er niet bij aanwezig zijn. Wat doe je?? Je stuurt via de post een verjaardagscadeau naar hem toe. Het merendeel van onze klanten doet namelijk direct via Man-Box. Hij zal het geweldig vinden om een cadeau te ontvangen dat speciaal voor hem is uitgekozen. Helemaal als hij de verzenddoos opent en als eerste de bovenkant van de Man-Box inclusief het breekijzer met zijn naam er op ziet.


De kaart kan je bij de bestelling toevoegen en daar jouw tekst of boodschap op laten afdrukken. Wij zorgen er voor dat als hij de box ontvangt dit hetzelfde gevoel bij hem oproept als dat jij hem dit zelf zou geven. Hoogstwaarschijnlijk zal hij meteen de Man-Box uit de verzenddoos halen en hem eens rondom bekijken. Hij weet al wat er van hem verwacht wordt. Namelijk het openbreken van de houten box met zijn eigen persoonlijke breekijzer! Dit is cadeaus openmaken op "steroids".

Om het feest helemaal compleet te maken is het heel tof om er confetti bij te bestellen. Wij vullen dan de bovenkant van de Man-Box met confetti, zodat hij optimaal kan genieten van zijn verjaardag!


Gratis verzending binnen Nederland

Al onze Man-Box'en en brievenbus cadeaus worden binnen Nederland geleverd inclusief verzendkosten. Onze cadeaus worden verzonden zonder pakbonnen en/of facturen. Wij verzenden onze boxen in principe door heel europa. Echter is dit niet meteen mogelijk vanuit de webshop. Mocht je graag een box willen verzenden naar een ander land dan Nederland, Belgie of Duitsland neem dan contact op met onze klantenservice.

Last minute cadeau verzenden


Oeps... je bent de verjaardag vergeten van een goede vriend. Wat nu?! Geen probleem, wij helpen jou hiermee. Ga naar de webshop en configureer jouw Man-Box zoals jij hem graag wil geven. Tijdens het afrekenproces kan je kiezen voor de optie "Next Day delivery". Dit betekent dat wij via Instabox (Redjepakketje) jouw pakket verzenden. Dezelfde dag wordt jouw pakket in de avond geleverd. Hou er rekening mee als je zakelijk adres opgeeft dat er in de avond (tot 22:00 uur) iemand aanwezig is om het pakket in ontvangst te nemen. Zo ben je er bijna zeker van dat hij thuis zal zijn als het pakket aankomt. Het enige nadeel is dat deze service iets meer kost.


Waar wacht je nog op? Straks ben je nog echt te laat met bestellen. Klik hier om direct naar de shop te gaan om jouw Man-Box samen te stellen