Een Fitness Cadeau Voor Een Man
23 juni 2022 

Een Fitness Cadeau Voor Een Man

Man-Box heeft inmiddels de transitie gemaakt naar Breekbox. Het concept blijft hetzelfde, maar de naam is veranderd. Klik hier om te gaan naar ons assortiment aan Breekboxen.Het kan moeilijk zijn om het perfecte cadeau te vinden voor een man die van fitness houdt. Maar maak je geen zorgen, Man-Box heeft je gedekt! Wij hebben een box samengesteld met de beste producten voor de fitnessliefhebber. Van proteïnerepen tot trainingskleding, we hebben alles wat je nodig hebt om je man blij te maken. Dus als je op zoek bent naar een uniek en nuttig cadeau, kijk dan niet verder dan Man-Box! Speciaal voor jou hebben we een top 6 fitness cadeaus gemaakt voor mannen. Pssst we verklappen jou een geheimpje.... de Man-Box komt er ook in voor 😉.


Cadeautips voor de fitness man


Cadeautip nr. 1

Als wij ongegeneerde reclame mogen maken dan willen wij beginnen met onze eigen Sport Cadeaubox. Dit sport cadeau is samengesteld door één van de grootste sportvoeding bedrijven van Nederland en Belgie, namelijk XXL Nutrition.


In de Sport Cadeaubox van Man-Box zitten dus alle producten voor mannen die beginnen of gevorderd met fitness zijn. Er zit namelijk eiwitpoeder (whey), pre-workout, energiegel en verschillende repen in. Natuurlijk ook de juiste benodigheden om deze producten te gebruiken zoals een shakebeker of sportbidon.

Bekijk hier onze sportbox in de shop: Sport Cadeaubox

Cadeautip nr. 2

Waar verbrand je nou veel calorieën mee denken de meeste mensen die sport om af te vallen. Naast dat HIIT (High Intens Interval Training)een goede manier is om in korte tijd veel calorieën te verbranden verbeter je ook in een razend tempo je conditie. Nu kan je korte sprintjes doen en tussentijds rust nemen maar we hebben het hier over een fitness blog. Zelf missen we vaak in de gym of sportschool goede springtouwen. En dan het liefst ook de springtouwen die je kan verstellen. Daarom is het een goed idee (en cadeau) om een eigen springtouw in je sporttas te hebben liggen. Deze is dan altijd precies op maat en heb je altijd bij je als je gaat trainen.

Jump rope

Zelf vinden we deze heel erg fijn en is te koop bij Bol.com Het voordeel is dat deze verstelbaar is en te koop voor onder de 15 euro.

Klik hier voor het springtouw Nuvance.

Bekijk hieronder de HIIT workout met een springtouw om beeld te krijgen hoe je deze workout uit moet voeren.


Cadeautip nr. 3

Een goed paar trainingsschoenen is essentieel voor elke fitnessliefhebber. De juiste trainingsschoenen zorgen ervoor dat je goed en veilig kunt trainen. Een goed paar schoenen zorgt ook voor de nodige ondersteuning en demping. Dit verkleint de kans op blessures.

Sportschoenen Cadeau voor Mannen

Er zijn veel verschillende soorten trainingsschoenen op de markt. Het is belangrijk om een schoen te kiezen die geschikt is voor het soort training dat u doet. Als u bijvoorbeeld veel hardloopt, hebt u een ander soort schoen nodig dan wanneer u aan gewichtheffen doet.

Bekijk hier het overzicht op Bol.com voor de populairste fitness schoenen voor mannen.

Cadeautip nr 4.

Een goede sporttas is essentieel voor elke fitnessliefhebber. Een goede sporttas helpt je om je spullen georganiseerd bij je te houden en maakt het makkelijk om je spullen mee te nemen. Een goede tas heeft ook genoeg ruimte voor al je spullen, inclusief je trainingskleding, schoenen en waterfles (en springtouw, zie tip nummer 2). 

Cadeau sport tas

Under Armour UA Undeniable 5.0 Duffle

Deze tas is een allrounder wat betreft sporttassen. Hij heeft veel ruimte, is comfortabel om te dragen en ziet er ook nog eens goed uit. En dat voor een prijs van rond de 40 euro

Je koopt hem onder andere bij Bol.com

Cadeautip nr. 5

Uiteindelijk is het doel van sporten om gezond en vitaal te zijn. Maar hoe gezond ben je? En kan je dit meten? Eén van de meetlatten is vaak de kleding. De broek die wat strakker komt te zitten of dat shirt waar de lovehandles zichtbaar zijn. Dit zijn signalen dat je jezelf toch iets te veel heb laten gaan. Daarom is het handig om slimme weegschaal te hebben. Want met een slimme weegschaal hou je niet alleen je gewicht bij maar deze kunnen een volledige lichaamsanalyse maken. Zo meet hij bijvoorbeeld vetpercentage, vocht en je BMI. Allemaal zaken die er toe doen als je gezond(er) wilt leven. 

Slimme weegschaal cadeau

Daarom geven wij jou hier de categorie slimme weegschalen van Bol.com

Cadeautip nr. 6 

Na een zware workout is het tijd voor ontspanning en hoe lekker is dit om als ontspanning een massage te krijgen. Nu heb je niet altijd evenveel tijd om naar de Thaise massage in de stad te gaan. Daarom deze cadeautip nummer 6. De Massage Gun. Deze Fitness Massage Gun is ideaal om die spierpijn uit je spieren te trillen. Of voor de workout te gebruiken om je spieren juist op te warmen.

XXL Nutrition Proffesional Massage Pistool

Bekijk ons artikel over de XXL Nutrition Fitness Massage Guns. 


Bonus Cadeautip 

Tot slot hebben we nog een cadeautip die niet fitness-gerelateerd is, maar wel erg handig is voor iedereen die wilt afvallen. We schreven er al eerder over maar met het succesvolle 30 dagen koolhydraat arme menu val je kilo's af. 

Bekijk hier ons artikel over het 30 dagen koolhydraatarme menu

Combineer dit met sporten en bovenstaande fitness accessoires en hij heeft de summer body waar hij altijd over droomde. En dit allemaal dankzij jou 😏.

Zelfs fitness guru Dwayne Johnsen (AKA The Rock) is blij met jou