Een unieke manier om een cadeau voor mannen in te pakken
16 juni 2022 

Een unieke manier om een cadeau voor mannen in te pakken

Op zoek naar een unieke manier om een cadeau voor de man in je leven in te pakken? Kijk dan niet verder dan de Man-Box! Dit is een houten geschenkdoos die lijkt op de verschepingskisten die ze gebruiken in de export om vracht te vervoeren. Het is perfect voor het inpakken van cadeaus voor mannen, en het zal ze zeker enthousiast maken over het openen van hun cadeau! Want het openen van dit cadeau gaat op een zeer bijzondere manier. Er wordt namelijk een breekijzer meegeleverd. En met dit breekijzer moet hij de houten kist open breken om tot zijn cadeaus te komen.

Verpakken van cadeaus

Het op een originele manier inpakken of verpakken van cadeaus kan best moeilijk zijn. Je hebt misschien een leuk en creatief idee gezien op bijvoorbeeld Pinterest. Je hebt jouw idee (Pin) bewaard op jouw bord. Maar dan...? Je hebt de tijd niet, of je hebt de middelen zoals gereedschap niet of erger nog. Je hebt de vaardigheden niet om iets in elkaar te knutselen. Dit is dan ook één van de redenen waarom wij onze Man-Box ook los verkopen.  Dit maakt het maken van een creatief cadeau voor mannen al een stukje makkelijker. En je hebt meteen een origineel cadeau voor mannen te pakken.

Uitpakken van cadeaus voor mannen

Dit is voor mannen is nog nooit zo leuk geweest! En de Man-Box maakt het makkelijk om te doen. Bestel er gewoon één online, en laat hem dan thuis bezorgen. Het enige wat je hoeft te doen is je cadeaus erin te doen, en het dan in te pakken met wat pakpapier. Dan gebruik je het breekijzer om de doos open te breken, en voila!

Bekijk hier ➡️ hoe de Man-Box open gebroken wordt.

We hebben ook nog de mogelijkheid om het breekijzer wat standaard wordt meegeleverd te voorzien van zijn naam. Hiermee maak jij jou creatieve cadeaus ook nog eens heel persoonlijk.

Wat is een Man-Box?

Wil jij weten wat een Man-Box is dan adviseren wij jou om deze pagina: Wat is een Man-Box te bekijken voor meer uitleg over onze iconische houten boxen.

Man-Box cadeau voor mannen