Film tip Pathé Thuis: speciaal voor Vaderdag
18 oktober 2020 

Film tip Pathé Thuis: speciaal voor Vaderdag

Film tip Pathe thuis: speciaal voor Vaderdag

Komend weekend staat in het teken van Vaderdag. En daarom hebben we de nr. 9 uit de Top 20 van de Pathé Thuis uitgelicht. Dit is namelijk de Disney – Pixar animatiefilm “Onward”.

Pathé Thuis Onward

De film gaat over twee elvenbroers genaamd Ian en Barley. De jonge Ian is erg onzeker en daarentegen is de oudere broer Barley wild en onbezonnen. Beide broers worden opgevoed door de alleenstaande elvenmoeder. De moeder heeft het niet makkelijk met de één ouder opvoeding, de vader is al lange tijd geleden overleden.

Magische toverstaf

Als Ian 16 jaar oud wordt krijgt hij van zijn moeder een speciaal cadeau. Namelijk een eeuwenoude magische toverstaf. Met deze magische toverstaf en de juiste toverspreuk toveren de broers hun overleden vader voor 24 uur terug. Omdat de broers hun vader amper hebben gekend staan ze te poppelen om hem terug te halen. Door wat gestuntel gaat de uitvoering niet helemaal goed. Hun vader verschijnt, maar alleen voor de onderste helft. Dus bijkletsen met hem zit er helaas niet in.

Magic wand Onward

Vaderliefde

Voordat we de hele film spoilen willen we nog even inzoomen op de vaderliefde en de persoonlijke ontwikkeling van de broers. In hun avontuur leren ze omgaan met bepaalde gevoelens en ontdekken ze wie ze zijn en hoe ze zichzelf kunnen accepteren. Deze belangrijke levenslessen zijn belangrijk voor kinderen en volwassenen en daarom een aanrader om deze film samen met je kinderen te kijken.

Bekijk hieronder de officiele filmtrailer:

Een animatie film niks voor jou? Bekijk dan onze andere tip voor deze week. Deze blog gaat over de Pathé Thuis film: Bad Boys for life.

Wil jij ook een Film Cadeaubox voor Vaderdag geven? Bekijk dan snel de shop en bestel de Film CadeauboxWil je als vader zijnde een Man-Box ontvangen? Tip dan vrouwlief of de kids door dit artikel te delen met hen. Dat kan via Whatsapp, email of Facebook hieronder.