Geef een cadeaupakket cadeau
18 januari 2021 

Geef een cadeaupakket cadeau

Man-Box heeft inmiddels de transitie gemaakt naar Breekbox. Het concept blijft hetzelfde, maar de naam is veranderd. Klik hier om te gaan naar ons assortiment aan Breekboxen.


Geef een man een cadeaupakket cadeau! 

Waar je voor een vrouw vaak wel iets leuks weet te bedenken om cadeau te geven, kan het voor een man vaak een stuk lastiger zijn. Vrouwen maak je vaak al blij met een bos bloemen, een mooi sieraad of iets lekkers voor in bad. Tja, dan zijn mannen daarin toch vaak een stuk lastiger he. Krijg jij alweer cadeaustress omdat de verjaardag van je vader, vriend of broertje eraan zit te komen? Gelukkig is daar je grote redder in nood. Stop met zoeken, gooi die stress overboord en ga voor de Man-Box!

Ga voor een origineel cadeau

Een leesboek, een geurtje, een cadeaubon of, nog erger, onderbroeken of sokken. De standaard mannencadeaus kennen we ondertussen wel. Ook al zijn nieuwe onderbroeken soms best handig, een origineel cadeau geven is ook wel een keer leuk toch? Nou, met een Man-Box heb je gegarandeerd een origineel cadeau te pakken. En het leuke is, voor iedere man is er een passend cadeaupakket te vinden. Waar je gegarandeerd goed mee zit, is de Dutch Cookie Cadeaubox. Liefde van de man gaat nou eenmaal door de maag, toch? Daar hebben wij aan gedacht. Een doos vol met lekkers, waaronder een reuze TaaiTaai, een zak Peppernuts met chocolade en een pakket om zelf kruidnoten likeur te maken.

mannen verzorging cadeaupakket

Dit is het mannenverzorging cadeaupakket

Een cadeaupakket voor iedere man

Waar maak je een man nou blijer mee dan met een bier cadeaubox? Precies, niks! De box bevat onder andere vijf speciaal biertjes, een uniek glas én een bieropener. Geloof ons, een man kun je niet gelukkiger maken hoor. Wanneer je weet dat de man in kwestie meer een koffieliefhebber is, dan is de Koffie Cadeaubox een schot in de roos. Je kunt hierbij kiezen uit koffiebonen, filterkoffie of koffiecups, en onder andere een heerlijke theesmaak en een zakje Gooische kristallen zitten in de box. En nee dat is nog niet alles, hij krijgt namelijk ook ex-clu-sief toegang tot de Man-Box Coffee House playlist!

Kortom, met zo’n Man-Box scoor jij sowieso extra bonuspunten. En veel geef plezier gewenst natuurlijk!