Geef een Man-Box voor Sinterklaas
21 november 2020 

Geef een Man-Box voor Sinterklaas

Man-Box heeft inmiddels de transitie gemaakt naar Breekbox. Het concept blijft hetzelfde, maar de naam is veranderd. Klik hier om te gaan naar ons assortiment aan Breekboxen.


Surprise voor sinterklaas maken

Sinterklaas is weer in het land en dat betekent ook dat er waarschijnlijk weer lootjes getrokken gaan worden. Een surprise voor sinterklaas maken kan knap lastig zijn. Een cadeau voor mannen vinden ook, en het moet ook nog origineel zijn. Dus heb jij het lootje van je vriend, vader, broer, oom, neef of opa getrokken? Dan ben je bij Man-Box aan het juiste adres!

Origineel cadeau voor mannen

De Man-Box is een houten kist met daarin een mannelijk cadeau. Om het cadeau te bereiken zal deze houten kist open moeten en wordt er een breekijzer bij geleverd. Het is dan de bedoeling dat de ontvanger het zelf openbreekt. Naast de standaard thema’s kan jij ook een losse Man-Box kopen. Ga voor iets unieks en origineels met deze lege Man-Box. Stop daar het cadeau in en je bent klaar! Geen stress om een Sinterklaas surprise te maken.

Verrassen op Sinterklaasavond

Dus wil je op Sinterklaasavond jouw vriend, vader, broer, oom, neef of opa verassen met het meest originele cadeau? Ga dan direct naar onze webshop om het ultieme Sinterklaascadeau voor mannen te bestellen. Of kies deze Dutch Cookie Cadeaubox

Relatiegeschenk nodig?

Heb jij misschien een relatiegeschenk nodig? Klik dan hier voor onze uitgebreide mogelijkheden om een relatiegeschenk te geven.

Easy option Man-Box