Home Man-Box Pagina Banner

Kies voor een gezond cadeaupakket!

Man-Box is enorm trots op jou en speciaal hiervoor hebben wij de Gezonde Cadeaubox in het leven geroepen.

De Gezonde cadeaubox voor mannen

Man wat gaat dat jaar snel om he! De verjaardag van je beste vriend, vader, opa, broer, neef of oom staat alweer voor deur. Op de een of andere manier is het een soort ongeschreven regel of ingeslopen gewoonte dat bij een verjaardag/feestje ongezonde snacks worden geserveerd. Vaak ook in combinatie met ongezonde cadeaus. 


Gezonde levensstijl

Wat moet je nou halen voor die vriend die in zijn healty lifestyle zit en net het fitlife weer heeft opgepakt nu de sportscholen eindelijk weer open zijn? Je kan dan dan natuurlijk niet aankomen met een doos chocola of een zak snoep.

Man-Box heeft daarom een originele cadeaubox voor de mannen met een gezonde levensstijl

Gezonde geschenken


Geef de man in je leven een gezonde cadeaubox. Dit is een keer wat  anders dan een bierpakket en past heel goed bij de fit men in your life! 


De gezonde cadeaubox is gevuld met verse fruitsappen, gezonderpen en lekkere noten om van te snacken. Een gezonde levensstijl betekent natuurlijk niet dat er niet lekker gesnacked mag worden. Geef een heerlijke vitamine boost cadeau!


Stay fit


Is jouw man, beste vriend, vader, opa, broer, neef of oom een fanatieke sprortschoolganger? Wat dacht je van de Sport cadeaubox van Man-Box.

De cadeauboxen van Man-Box openen is al een kleine workout opzicht! De houten box is volledig dichtgespijkerd en moet opengemaakt worden met een koevoet! 

Deze box is goed gevuld met allemaal producten om fitter, sterker en zonder te worden. Fijne sportieve producten om het maximale uit de gymsessie te halen! Voor de fanatieke sportschoolganger zit je altijd goed met deze sport cadeaubox.


Ook voor de fitte en gezonde mannen met gezonde behoefte naar snacks heeft Man-Box ook genoeg andere variaties op de cadeauboxen. Wat dacht je van een gezellige borrelbox of dutch cookie cadeaubox. Neem eens een kijkje in de shop.

Brievenbus cadeaubox


Wil je graag de man in je leven, of dit nou je man, beste vriend, vader, opa, broer, neef of oom verrassen, maar ben je niet in de gelegenheid om het perfecte cadeau zelf te overhandigen? Man-Box heeft daarom ook boxsy. Een heerlijk gevulde cadeaubox met gezonde snacks en een receptenboek vol met gezonde recepten zo in je brievenbus.


Welke gezonde box geef jij cadeau?

Of bekijk hieronder onze andere Man-Boxen! 

Wat is een Man-Box?

De Man-Box is een houten cadeaubox die stevig is vastgelijmd en genageld. Deze dient jouw man open te breken met het bijgeleverde breekijzer, die tevens te personaliseren is met zijn naam.


Eenmaal begonnen aan zijn missie om de box open te breken, blijkt toch al snel dat dit een lastige klus wordt voor hem. Sommige mannen gaan enorm secuur te werk, terwijl andere (oer)mannen er erop los beginnen te rammen. Welke man jouw man ook is, moedig hem vooral aan. Of voer de druk op door vanaf de zijlijn met lichtelijk ontmoedigende kreten.


De Man-Box is de ultieme uitdaging voor elke man. Deze verjaardag gaat hij geheid niet meer vergeten. Door jouw man een Man-Box te geven, haalt hij zijn innerlijk man te boven. 

Mannen over Man-Box

Lennard van der Hoef - Leuk concept en een goede service echt een aanrader!!!! ⭐⭐⭐⭐⭐
Thomas van der Wal Erg leuk cadeau. Heb hem open proberen te maken op een boot dat is toch best lastig 😂 stevige ondergrond is toch wel handig ⭐⭐⭐⭐⭐
Hidde Koopman - Super toffe ervaring met het openen van de Box. Qua inhoud voor ieder wat wils! ⭐⭐⭐⭐⭐

Wacht niet langer en geef de Man-Box cadeau! 

Bekijk al onze unieke Man-Boxen in de shop!