Gooische Bonen zegt 'koffie is een beleving'
04 mei 2021 

Gooische Bonen zegt 'koffie is een beleving'

Man-Box heeft inmiddels de transitie gemaakt naar Breekbox. Het concept blijft hetzelfde, maar de naam is veranderd. Klik hier om te gaan naar ons assortiment aan Breekboxen.


Een ware koffiebeleving met Gooische Bonen ☕

Gooische Bonen is het koffiemerk als het aan Man-Box ligt. Het is daarom ook niet zo gek dat zij hofleverancier zijn voor onze Koffie Cadeaubox. Deze cadeau0box is speciaal samengesteld voor de echte die-hard koffieliefhebbers. Elke week mogen wij weer positieve reacties ontvangen over de koffiebonen uit ’t Gooi. Hoog tijd voor een diepte interview!


 Wie zijn Gooische Bonen? 💭

Het Gooische Bonen-team, bestaande uit Sebastiaan en Riana, hebben maar één doel, namelijk ‘het verschil te maken met hun dagelijkse kop koffie‘. Dit doen zij door hun Gooische koffie en thee zo duurzaam mogelijk te produceren en verpakken.

Vooral het duurzame aspect van het merk is echt belangrijk voor Sebastiaan en Riana. Alle koffiecups en koffiezakken (dus ook die van de Koffie Cadeaubox) zijn 100% composteerbaar. Dit betekent dat al het verpakkingsmateriaal na gebruik binnen enkele weken vanzelf oplost en hierdoor geen extra afval produceren. En zelfs het etiket op de koffiezak is composteerbaar! Daar worden wij als Man-Box zijnde erg blij van.

Wij hebben onlangs deze twee Gooische Bonen even opgebeld om wat meer te weten te komen van hun gedachtegang. Pak daarom een lekkere kop koffie erbij en wij wensen jou alvast veel leesplezier:

Waarom zijn jullie met Gooische Bonen gestart? ☕

Wij zijn gestart met Gooische Bonen omdat wij zien dat het beter kan. Aluminium of plastic is echt niet nodig om een bepaalde kwaliteit te kunnen garanderen. Daarom zijn wij met Gooische Bonen gestart!

Wat maakt Gooische Bonen uniek vergeleken met andere koffiemerken? ☕

Alles wat wij doen is zo duurzaam mogelijk. Zo zijn onze koffiecups, koffiezakken en theezakken van 100% biologisch afbreekbare materialen. Dit betekent geen plastic en geen aluminium. Ook doneren wij voor elke kop koffie één cent. Dagelijks worden er 36 miljoen kopjes koffie gedronken in Nederland. Moet je nagaan wat voor impact je kan maken met zo’n klein verschil.

Hebben jullie een eigen favoriete koffiesmaak? ☕

Wij hebben geen favoriet, maar moeten hierop natuurlijk wel een antwoord geven! Dan zijn wij wel echt liefhebbers van de Koning en de Vorst, dit geldt voor zowel de bonen als de koffiecups.  De Gooische Liefde is bij de thee de absolute hardloper en staat met kop en schouders bovenaan de lijstjes! 

Hoeveel kopjes koffie drink jezelf zelf per dag? ☕

Wij zouden zeggen teveel! Maar dat verschilt ook op werkdagen bijvoorbeeld veel meer dan in het weekend.

Wat zou je een koffieliefhebber kado moeten geven? ☕

Koffie is een beleving! Maar er dan ook een beleving van, geef een goede zak of goed koffiecup met een mooi porseleinen kop en pure chocolade erbij?

Wat zijn de ambities voor Gooische Bonen voor komend jaar? ☕

Iedereen in het Gooi bekend maken met ons koffieconcept, dat straks elk kwartaal een ander goed doel een mooie donatie mogen doen!

Ook een Koffie Cadeaubox bestellen? ☕

Gun iemand een heerlijk momentje voor zichzelf en bestel nu via man-box.shop zo’n geweldige Koffie Cadeaubox.

Man-Box Koffie Cadeaubox powered by Gooische Bonen