Verspakket recept: Hoe maak je guacamole?

Hoera en gefeliciteerd! Jij bent nu waarschijnlijk de trotste eigenaar van een ge-wel-dige Corona Cadeaubox. Wellicht ben je al begonnen met je drankje en heb je de zak met nachos opengetrokken, maar heb je geen idee wat je met dat vers-pakket aan moet? Schrik niet! Onze enorm enthousiaste Man-Box sales-manager Wesley heeft speciaal voor jou een tutorial opgenomen, die laat zien hoe jij binnen no-time een heerlijk verse guacamole op tafel tovert. Wacht niet langer en start de video hieronder:

Ging het toch iets te snel? Volg dan in alle rust het recept stap voor stap hiernaast:

Benodigdheden:

– Vijzel, staafmixer of blender;

– Vork, lepel en mes (scherp);

– Zout en peper;

– Extra schaal;

– Eventueel olijfolie;

Stap 1: Snij beiden avocado’s door de helft en haal de pit eruit met je mes. Vervolgens je snij voorzichtig kleine bokjes in de vier gehalveerde avocado’s en haal je deze uit zijn schil door middel van de lepel. Gooi de blokjes avocado in de schaal en prak deze fijn.
Stap 2: Voeg aan het avocado mengsel vervolgens het sap van de limoen toe uit het vers pakket. Let op: één limoen is voor je guacamole dipsaus, de andere voor je de corona biertjes!
Stap 3: We gaan weer snijden! Snij de knoflookteentje en het sjalotje in kleine stukjes en voeg deze toe aan het mengsel in de schaal. Halveer vervolgens de tomaatjes en haal het sap met de pitjes eruit. Dit willen wij niet in de dipsaus, aangezien te veel vocht bevat. Voeg dit ook weer toe aan het mengsel

Stap 4: Tot slot, breng je je guacamole dipsaus op smaak met zout en peper. Wij van Man-Box vinden het ook lekker om twee theelepels olijfolie (extra virgin) toe te voegen.

Geniet, geniet, geniet!