Het Origineel Cadeau Om Te Geven Op De Bruiloft Van Jouw Vrienden
18 juli 2022 

Het Origineel Cadeau Om Te Geven Op De Bruiloft Van Jouw Vrienden

Man-Box heeft inmiddels de transitie gemaakt naar Breekbox. Het concept blijft hetzelfde, maar de naam is veranderd. Klik hier om te gaan naar ons assortiment aan Breekboxen.Wanneer één van je beste vrienden gaat trouwen, wil je hem of haar een origineel cadeau geven dat hij of zij leuk zal vinden. Het kan heel moeilijk zijn om met iets unieks op de proppen te komen, maar maak je geen zorgen - wij hebben enkele ideeën voor jou! Bij Man-Box hebben we een ruime keuze aan cadeaus voor de bruid en de bruidegom. Wij hebben alleen maar unieke cadeaus om aan het bruidspaar te geven. Lees dus snel verder om meer te weten te komen over het perfecte cadeau voor jouw vrienden op hun huwelijksdag!


Wat zet je op een kaart als iemand gaat trouwen?

Om te beginnen voor dat je een cadeau geeft dan schrijf je meestal de kaart. Maar wat zet je nu op de kaart? Of als je het gastenboek invult, wat schrijf je er dan in? Hieronder geven we een aantal voorbeelden van gelukszinnen die wij zouden kiezen.


  • Blijf wie jullie zijn, dan komt het wel goed
  • Waar liefde is gezaaid zal al het goed groeien
  • Liefhebben is niet naar elkaar kijken, het is samen in dezelfde richting kijken
  • Ik hoop de uitnodiging voor jullie zilveren bruiloft te mogen ontvangen. Ik wens jullie het allerbeste
  • Ik wens het geluk van deze mooie dag voor altijd bij jullie
  • Vanaf de eerste keer dat ik jullie samen zag, wist ik dat we op een dag deze bruiloft zouden vieren
  • Voor de coolste vriendin en de beste vriend die we kennen, hopen we dat deze dag uniek is in jullie harten

Wat geef je een vrienden op hun bruiloft


Wat geef je als cadeau bij een bruiloft?

Een origineel cadeau geven is niet altijd gemakkelijk. Je kan namelijk niet met zomaar iets op de proppen komen en verwachten vervolgens lekker mee te dansen op het bruidsfeest op de muziek van de DJAls je iets persoonlijks wilt geven, moet het wel iets zijn dat bij het bruidspaar past. En het is het leukst als dit originele huwelijkscadeau ook bruikbaar is en gebruikt kan worden in hun (nieuwe) huis. Een leuke tip is om een bon te geven voor een dagje spa-behandeling of een etentje in een goed restaurant, zodat ze na alle stress van de bruiloft samen kunnen genieten van wat 'quality-time'!


Als je op zoek bent naar een origineel cadeau voor jouw vrienden die gaan trouwen, kijk dan eens naar een Man-Box! De geschenkboxen zijn uniek en origineel. We hebben verschillende soorten themapakketten. Eén van de meest gegeven cadeaubox is de Champagne Cadeaubox. Deze hebben we in verschillende varianten.>> Bekijk hier alle Champagne Cadeauboxen


Eigen origineel bruiloft cadeau maken

Wil jij een eigen gemaakt cadeau geven? Dan is onze lege Man-Box een super origineel cadeau. Deze lege boxen kan je zelf vullen met eigen inhoud. Daarbij kan je wel het breekijzer personaliseren met bijvoorbeeld de initialen van het bruidspaar en een hartje.>> Bekijk hier de lege Man-Box om zelf te vullen


Hoeveel geld geef je op een bruiloft?

Conclusie paragraaf: Bruiloft etiquette kan verwarrend zijn, maar de algemene regel is dat gasten tussen de €50,- en €200,- geven. Hoeveel je geeft hangt af van je relatie tot de bruid en de bruidegom. Als je familie bent of een hele goede vriend, wil je misschien meer geven dan iemand die alleen maar een kennis is. Meestal hou je rekening met wat je op een bruiloft kost. Dus dat de onkosten een beetje gedekt is. Deze bedragen zijn absoluut niet verplicht om te geven maar het geeft je een indicatie van wat er normaal is om te geven. Ben jij ooit op een bruiloft geweest waar de gasten meer of minder gaven dan dit voorgestelde bedrag? Vertel ons erover in de reacties!


Hoe origineel geld geven?

Als je dan geld geeft op een bruiloft hoe doe je dit dan? Nou hier hebben wij wel een heel leuk idee voor. Neem het bedrag wat je wilt geven en ga naar de bank. Vraag of ze het willen wisselen in 0,05 cent of 0,10 cent. Stop dan al die kleine muntjes in de Man-Box. Dan heb je een heel gaaf cadeau en super origineel. Dan geef je niet op een afgezaagde wijze geld. Dit gaat het bruidspaar niet meer vergeten.


Geld geven met Man-Box op een bruiloft


Wat geef je cadeau aan je getuige

Om op een leuke en originele manier jouw "best man" te vragen is ook de Man-Box heel geschikt. Je kan voor één van onze gevulde boxen gaan en de naam van je getuige op het breekijzer laten zetten. Of je kiest wederom voor een lege Man-Box en vult deze met eigen artikelen. We hebben hier speciaal onderstaand artikel voor geschreven.


>>Hoe vraag je iemand jouw getuige te zijn


Als je op zoek bent naar een origineel cadeau om te geven op het huwelijk van jouw vrienden, dan hoef je niet verder te zoeken dan Man-Box. Wij hebben de perfecte cadeaus voor de bruid en bruidegom die ze absoluut geweldig zullen vinden.


Onze originele geschenken zullen zich zeker onderscheiden van de rest en zullen een memorabele toevoeging zijn aan hun speciale dag. Dus als je op zoek bent naar dat unieke en attente cadeau, bekijk dan zeker eens onze selectie bij Man-Box. Je zult niet teleurgesteld zijn!