Hoe vervoer je een bierkrat op je fiets: de ultieme gids
06 juli 2022 

Hoe vervoer je een bierkrat op je fiets: de ultieme gids

Man-Box heeft inmiddels de transitie gemaakt naar Breekbox. Het concept blijft hetzelfde, maar de naam is veranderd. Klik hier om te gaan naar ons assortiment aan Breekboxen.


Wat is een bierkrat toch ook lomp en zwaar. Maar daarentegen brengt een bierkrat ook enorm veel plezier met zich mee. Bier staat niet voor niets gelijk aan plezier. Dus hoe vervoer je dan in godsnaam een bierkrat van plek A naar plek B?... Man-Box heeft hét artikel voor jou geschreven over hoe je een bierkrat kan vervoeren op je fiets. Wij hebben tips, wij hebben de voors- en tegens en wij hebben misschien wel dé oplossing voor dit probleem. Dus pomp je bandjes maar snel op, stel die bel af en wees bereid om jouw leven voor eens en voor altijd te veranderen.

Bierkrat vervoeren op de fiets

Een bierkrat vervoeren op de fiets is niet niets. Het vereist kracht, uithoudingsvermogen, en een beetje geluk. Maar met de juiste man of vrouw achter het stuur, gaat zeker het lukken. Hier zijn een paar dingen om in gedachten te houden bij het vervoeren van een bierkrat op de fiets:

Het eerste waar je rekening mee moet houden, is hoe je een bierkratje gaat vervoeren. Je hebt namelijk twee mogelijkheden: aan het stuur of op je bagagedrager. Wij laten voor het gemak sjouwen met je arm buiten beschouwing, aangezien wij niet allemaal even sterk zijn als jou. Elk van de twee genoemde mogelijkheden heeft zijn eigen voor- en nadelen, namelijk:

Fietsen met een bierkrat op het stuur

+ Je hebt een betere controle over de fiets;
+ Je kan ondertussen zelf ook nog genieten van een pilsje onderweg;

- Het is alleen wel moeilijker om te sturen;
- Je kunt maar één krat tegelijk vervoeren.

Fietsen met een bierkrat op je bagagedrager

+ Het is gemakkelijker om te sturen

- Een BVO'tje is lastiger om te nuttigen;
- Je maakt een rare draai met je arm/schouder;
- Het is ook niet ideaal eigenlijk.

Alhoewel de bovenstaande opties beiden hun charmes hebben, zijn dit geen oplossingen. Je draait jezelf de arm uit de kom om maar die 24 bierflesje van plek A naar B te brengen. Dit moet toch makkelijker kunnen, toch?

Krathaak: de fiets gadget voor je bierkrat

Nou, dat kan zeker! Wij van Man-Box houden ervan dat je naam direct verteld wat het product voorstelt. Fietsen met een bierkrat is daarom nog nooit zo makkelijk geweest dan met een Krathaak. Met Krathaak kun je eindelijk je bierkrat op een veilige en gemakkelijke manier aan je fiets bevestigen. 

De Krathaak is een fiets gadget die je eenvoudig aan je stuur kunt bevestigen. Het is net een kinderzitje, maar dan voor mannen (en vrouwen). Het mooie van de Krathaak is dat het werkt voor alle reguliere bierkratten en is daarmee een musthave voor iedere studenten.

Niet alleen maakt de Krathaak het vervoeren van een bierkrat makkelijker, maar het heeft ook andere voordelen:

- Je hoeft niet langer beide handen te gebruiken om je aan het stuur vast te houden;

- Je kunt vervoeren meerdere kratten tegelijk (combineer met de stuur- en/of bagagedrager-techniek);

- Je kunt veel makkelijker een biertje drinken tijdens het fietsen;

- De Krathaak is eenvoudig te bevestigen en te verwijderen.

Dus waar wacht je nog op? Ga naar onze mannelijke man-box.shop en ontdek de Krathaak. Dit product maakt jouw leven (een stuk) makkelijker!