Internationale Mannendag 2023. Dé dag voor ons mannen!
21 januari 2021 

Internationale Mannendag 2023. Dé dag voor ons mannen!

Mannen, zijn jullie er klaar voor? ✅

Internationale Mannendag 2023 valt dit jaar wederom op vrijdag 19 november. Ter ere van deze feestdag wilt Man-Box alvast alle mannen feliciteren met het man zijn!

Want man, jij hoeft je niet te schamen voor de vent die je bent. Elke man heeft zijn eigenzinnige kwaliteiten en op internationale mannendag eren wij jullie allemaal. Hef het glas op je naaste man en laat hem weten hoeveel jij hem waardeert. Wij van Man-Box zijn in ieder geval trots op jullie mannen.


Wat te doen op Internationale Mannendag?

Het antwoord op de vraag ‘wat te doen op Internationale Mannendag‘ is doodsimpel. Vraag het gewoon aan de man in kwestie! Laat jouw man deze dag beslissen wat jullie gaan doen samen (of wellicht hij alleen) deze dag. 

Maar welke vragen kan je hem stellen? Nou, wat wilt hij bijvoorbeeld eten vanavond? Wat wilt hij kijken op Netflix? Wat wilt hij graag eens doen? Iets wat hij al maanden aan het uitstellen is? Enkel wat vragen ter inspiratie, want jouw man is leidend op Internationale Mannendag. Of je nou met een groep vrienden bent of met jouw eigen man, maak er gewoon iets leuks van! 

Internationale-Mannendag-2021

Een Kado Voor Hem?

Maar wil jij jouw vent, vader, broer, collega of andere man naar keuze echt in het zonnetje zetten? Gebruik dan Internationale Mannendag 2023 als excuses hiervoor! Echter is een kado voor hem zoeken nog best lastig. Veel mannen kado’s zijn tamelijk saai, niet spannend, kortzichtig en vooral makkelijk te vergeten.

Maar een kado zoals onze Film Cadeaubox vergeet hij van zijn leven niet, geloof ons maar. Geef hem daarom zo’n stoere cadeaubox kado tijdens deze feestdag en zorg voor een onvergetelijke ervaring. Weet jij al welke mannelijke cadeaubox je gaat kiezen in onze Man-Box shop?

Internationale-Mannendag-2021-1

Jouw man weet niet wat hij meemaakt wanneer hij een Man-Box krijgt! ? Het begint al bij de voorpret. Want een houten krat met een breekijzer, wat is daar nou weer de bedoeling van? Wanneer jouw man echter hoort dat hij zijn spierballen mag gebruiken hiervoor, ontstaat er een vonkje in zijn hele lichaam. Dit vonkje zet vervolgens zijn hele lichaam in vuur en vlam! Jouw man is zojuist gemotiveerd geraakt om deze uitdaging naadloos te doorstaan.

Zie hem worstelen met de Man-Box, terwijl hij deze met pijn en moeite open probeert te krijgen. Moedig hem aan vanaf de zijlijn en laat hem weten dat het kan. Of doe het tegenovergestelde, waardoor hij gefrustreerder, maar dan nog gemotiveerder raakt om deze box te openen. Eenmaal geopend, kunnen jullie samen intens genieten van de welverdiende inhoud. Lekker bezig, man!

Maak deze feestdag onvergetelijk samen

Kies voor een Film Cadeaubox, ga je voor een heerlijk filmavondje samen. Of geef hem toch onze Mannen Verzorging Cadeaubox en laat hem nog meer stralen dan tevoren. Of lach om deze bizarre tijden met onze Corona Cadeaubox. Wat je ook kiest, je kiest er in ieder geval voor een onvergetelijke moment samen.

Ga naar de Man-Box shop voor zijn pérfecte kado tijdens Internationale Mannendag 2023.

internationale-mannendag-2021-3

Wij wensen wij jullie alvast een fijne Internationale Mannendag 2023 toe! ?

Follow my blog with Bloglovin