Kado Voor Man Sinterklaas opgezocht online? Wij ook!
03 november 2020 

Kado Voor Man Sinterklaas opgezocht online? Wij ook!

Man-Box heeft inmiddels de transitie gemaakt naar Breekbox. Het concept blijft hetzelfde, maar de naam is veranderd. Klik hier om te gaan naar ons assortiment aan Breekboxen.


Typt in ‘Kado Voor Man Sinterklaas’…

Waarschijnlijk was jij net hard op zoek naar broodnodige cadeau inspiratie voor jouw man voor de aankomende feestdagen. Altijd lastig, vooral met Sinterklaas! Even snel Google’en op ‘kado voor man sinterklaas’ en kom maar door met de creatieve ideeën. In ieder geval dat zou je denken, toch?

Echter merken wij dat het aanbod van mannelijke Sinterklaascadeaus nog vies tegenvalt en daarom willen wij jou dit jaar helpen met het ideale cadeau voor jouw man tijdens deze feestdagen.

Want zoek maar eens een leuk kado voor een man die alles al heeft. Tja, dat blijkt toch wel een lastige opgave. Waar vrouwen veelal eerlijk en open zijn of hun wensen, zal een man hier vaker over zwijgen.

Geen paniek!

Eén ding kunnen wij jou wel garanderen als dé mannen-specialist van Nederland; jij gaat jouw man dit jaar tijdens Sinterklaas enorm gaat verrassen!

Kado Voor Mannen Sinterklaas Foto Man-Box

Wat willen mannen dan wel cadeau krijgen?

Mannen zijn in de basis eenvoudig wezens. Wij hebben niet veel nodig om gauw tevreden te zijn, maar wij zouden het fijn vinden om ook af en toe eens verrast te worden tijdens feestdagen als Sinterklaas. Want dat uitgekauwde paar sokken hebben wij inmiddels al tig keer gezien en je hoeft geen uitbundige reactie te verwachten bij het geven van een cadeaubon (sorry)!

Wat geef je hem dan cadeau?

Iets unieks. Iets origineels. Iets waar hij de rest van zijn leven nog over na zal praten. Iets waarover hij begint met zijn vrienden. Iets waarvan jij trots bent om het te geven. Iets waarvan hij denkt dat hij blij is met jou in zijn leven.

En dan nu voor het grote geheim over de man en cadeaus

Mannen willen simpelweg even een speciaal momentje wat enkel om hun draait. Een moment in (het liefst jouw) tijd om even uniek gevonden te worden vergeleken met alle andere mannen. En hoe doen mannen dat? Dat is makkelijk, namelijk doormiddel van spierkracht, want jouw man laat wel even zien hoe sterk hij is.

Kado Voor Mannen Sinterklaas Foto Man-Box (1)

Dus ‘Kado Voor Man Sinterklaas‘…

Mannen zijn in de basis eenvoudig wezens. Wij hebben niet veel nodig om gauw tevreden te zijn, maar wij zouden het fijn vinden om ook af en toe is verrast te worden tijdens feestdagen als Sinterklaas.

Want dat uitgekauwde paar sokken hebben wij inmiddels al tig keer gezien en je hoeft geen uitbundige reactie te verwachten bij het geven van een cadeaubon (oeps, sorry)!

Wat geef je hem dan cadeau?

Iets unieks. Iets origineels. Iets waar hij de rest van zijn leven nog over na zal praten. Iets waarover hij begint met zijn vrienden. Iets waarvan jij trots bent om het te geven. Iets waarvan hij denkt dat hij blij is met jou in zijn leven.En dan nu voor het grote geheim over de man en cadeaus…

Mannen willen simpelweg even een speciaal momentje wat enkel om hun draait. Een moment om (het liefst jouw tijd) even uniek gevonden te worden in vergelijking met alle andere mannen. En hoe doen mannen dat? Dat is makkelijk, namelijk doormiddel van spierkracht, want jouw man laat wel even zien hoe sterk hij is.

Mannen Surprise nodig?

Wij waren jou zeker niet vergeten, want voor de meeste mannelijke surprise hoef je ook geen moeite meer te doen. Kies voor onze ‘Losse Man-Box’ en vul deze met jouw eigen inhoud. Verras jouw man met persoonlijke kado’s in onze houten cadeaubox.

Alvast heel veel plezier met geven en wij kijken enorm uit naar de videobeelden van jouw man die worstelt met de Man-Box!

Kado Voor Mannen Sinterklaas Foto Man-Box (2)

Koffieliefhebber? BierliefhebberFilmliefhebber? Man-Box hebber!

Oké, dat is niet per se goed Nederlands, maar het bekte enorm lekker.

Kijk in onze webshop naar jouw unieke Man-Box en verras die man eind dit jaar.