Loading...
Gratis verzending

Gratis verzending

Bij Man-Box is de verzending altijd gratis binnen 2 werkdagen.

Icoon Troffee Man-Box

Nr 1. Mannen Cadeau

Man-Box is het beste cadeau voor mannen op dit moment.

Personaliseren van cadeau

Personaliseren

Maak jouw Man-Box persoonlijk met een gratis kaartje met jouw tekst.

De zoektocht naar hét kado voor mannen

Het is vaak lastig om een kado voor mannen te vinden, want wat willen mannen cadeau krijgen?

Behoor jij ook tot de vele slachtoffers die te vaak inspiratieloos zijn en geen idee uniek kado kunnen verzinnen voor die alles hebbende man?

Ga jij wederom voor die saaie sokken, makkelijke fles drank of erger nog; een ‘snelle’ cadeaubon. Of ben jij gewoon bang dat jij geen indruk of impact maakt met jouw kado?

Wij van Man-Box begrijpen dit en wij hebben dezelfde problemen ook ooit ondervonden. We delen en voelen jouw pijn

Wil jij ook gewoon af van dat gevoel om met een niet origineel kado aan te komen?

Ga dan vandaag nog voor een unieke ervaring met Man-Box en het geven van cadeaus zal nooit meer hetzelfde zijn.

Vreselijke kado voor mannen

Google reviews

De pijn is eindelijk voorbij…

Al sinds 2016 is Man-Box het geheim tegen het geven van slechte kadootjes. Wij hebben inmiddels ook meer dan 1.500+ mensen geholpen in de strijd tegen foute cadeaus met een ruim assortiment aan mannelijke gifts.

Pak jouw kans om met Man-Box een uniek, creatief en avontuurlijk en mooi kado voor mannen te geven. Neem je eigen twijfels en angsten weg bij het geven, want jij weet dat je dit keer met een echt origineel kado aankomt.

Man-Box is uiteraard niet alleen voor jezelf, maar natuurlijk voor die bijzondere man. Wij weten dat hij gegarandeerd een buitengewone ervaring voor het leven zal hebben met jouw volgende kado.

Maak die man blij, trots en gelukkig!

Losse Man-Box
Bezorg jouw man een uniek ervaring

De kracht van de Man-Box

Weet jij waar de kracht van de Man-Box in zit? Niet? Wij zullen het je kort uitleggen…

Mannen zijn van nature avontuurlijke wezens. Dit zit diep in ons DNA gebakken. Dit diepere verlangen stamt nog uit de oertijd, toen wij nog opzoek moesten gaan naar voedsel. Door met gevaar voor eigen leven risico’s te nemen, resulteerden deze inspanningen in een bron van voedsel. Lekker bezig, man!

Tegenwoordig is het helaas allemaal niet meer zo spannend, maar binnen elke man wakkert nog altijd dat vlammetje om te presteren.

Dit is dan ook gelijk het bruggetje naar de Man-Box. Jouw man moet met het bijgeleverde breekijzer de Man-Box gaan openbreken. Niet openmaken, maar hardhandig openbreken! De ene man is daar wat sneller in dan de andere, maar elke man voelt een bepaalde (groeps)druk om te presteren en hunkert naar die ene overwinning, namelijk het openbreken van de Man-Box.

Groepsdruk tijdens het openen van de Man-Box

“The pressure is on…”

Mis dit niet en bestel je Man-Box hier

Echte mannen kados maak je niet open, maar die breek je open

Een perfect kado voor mannen zit hem in het feit dat de man iets moet openbreken. De man ontdekt zijn ware kracht die wordt bezorgd bij het leveren van al het harde werk en inspanningen.

Dit gevoel krijg niet bij het verscheuren van cadeaupapier of het openknippen van folie. Dit gevoel krijg je door een buitengewoon krachtige prestatie te leveren om jouw als gever trots te maken. Tenslotte ben jij straks diegene die zo creatief geweest om iets extra’s voor hem te doen. Dat alleen is al een blijk van waardering waard.

Aldus, de echte kracht zit hem in de belevenis en ervaring van het onbekende, de prestatie en de ultieme overwinning.

Bestel hier jouw Man-Box

Deze mannen gingen jouw man al voor…

Cadeau opengebroken door man
Cadeau open gebroken door hem
Vader krijgt kado
Vader krijgt een cadeau
Hij breekt het cadeau open
Blije vader
Jongen blij met cadeau
Man krijgt hulp bij openbreken
easy optie van Man-Box

Maar wat als de ontvanger de Man-Box niet open krijgt?

Er zijn uiteraard situaties denkbaar waarom jouw man de enige echte Man-Box niet openkrijgt. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen door ziekte, ouderdom of wellicht is de ‘de man’ in kwestie simpelweg nog te jong.

Voor deze groep mannen hebben wij ook de oplossing, namelijk onze ‘Easy’-optie. Deze optie maakt het openen een stuk makkelijker, aangezien de box niet dichtgelijmd is. Bovendien steken de spijkers, waarmee de deksel op zijn plaats wordt gehouden, een stukje uit. Door het gebruik van het meegeleverde breekijzer kan jouw man eenvoudiger de Man-Box te openen.

Easy peasy lemon squeezy 🍋

Shop jouw eerste Man-Box