Wat geef je een man kado?

Weet jij wéér niet wat je hem cadeau moet geven?

altijd gratis verzending
Bij Man-Box is de verzending altijd gratis binnen 2 werkdagen.
Beste kado voor mannen
Man-Box is het beste cadeau voor mannen op dit moment.!
Personalisatie mogelijk
Maak jouw Man-Box persoonlijk met een gratis kaartje met jouw tekst
Foute kado voor mannen

De zoektocht naar hét kado voor mannen

Het is vaak lastig om een kado voor mannen te vinden, want wat willen mannen cadeau krijgen?

Behoor jij ook tot de vele slachtoffers die te vaak inspiratieloos zijn en geen idee uniek kado kunnen verzinnen voor die alles hebbende man?

Ga jij wederom voor die saaie sokken, makkelijke fles drank of erger nog; een ‘snelle’ cadeaubon. Of ben jij gewoon bang dat jij geen indruk of impact maakt met jouw kado?

Wij van Man-Box begrijpen dit en wij hebben dezelfde problemen ook ooit ondervonden. We delen en voelen jouw pijn…


Wil jij ook gewoon af van dat gevoel om met een niet origineel kado aan te komen?

Ga dan vandaag nog voor een unieke ervaring met Man-Box en het geven van cadeaus zal nooit meer hetzelfde zijn.


Marvin Veerman
Afgelopen weekend een Man-Box gekregen tijdens mijn verjaardag, man wat stond ik onder druk haha! Met wat hulp opengebroken en blij verrast met de cadeau’s. Erg leuk om te ontvangen maar ook zeker om te geven, laat die jarige maar zweten  Dikke aanrader!

Esmeéforlife

Leuke verassing voor verjaardag, bedankje of je diploma halen, een echte uitdaging om de box te open die voor veel lol zorgt, een cadeau die je laat lachen !!!
Edwin Offerhaus
Ik heb de Man-Box ontvangen en wat een origineel cadeau was dat! Niet alleen de lol van het openmaken, maar ook van de inhoud genoten. Kortom, een aanrader om iemand mee te verrassen
kado's voor mannen

De pijn is eindelijk voorbij…

Al sinds 2016 is Man-Box het geheim tegen het geven van slechte kadootjes. Wij hebben inmiddels ook meer dan 1.500+ mensen geholpen in de strijd tegen foute cadeaus met een ruim assortiment aan mannelijke gifts.

Pak jouw kans om met Man-Box een uniek, creatief en avontuurlijk en mooi kado voor mannen te geven. Neem je eigen twijfels en angsten weg bij het geven, want jij weet dat je dit keer met een echt origineel kado aankomt.

Man-Box is uiteraard niet alleen voor jezelf, maar natuurlijk voor die bijzondere man. Wij weten dat hij gegarandeerd een buitengewone ervaring voor het leven zal hebben met jouw volgende kado.

Maak die man blij, trots en gelukkig!