Geef met kerst een cadeaubox!

Een kerstpakket in een originele Man-Box, voor echte mannen.

Wat is een Man-Box?

De Man-Box is een houten cadeaubox die stevig is vastgelijmd en genageld. Deze dient jouw man open te breken met het bijgeleverde breekijzer, die tevens te personaliseren is met zijn naam.


Eenmaal begonnen aan zijn missie om de box open te breken, blijkt toch al snel dat dit een lastige klus wordt voor hem. Sommige mannen gaan enorm secuur te werk, terwijl andere (oer)mannen er erop los beginnen te rammen. Welke man jouw man ook is, moedig hem vooral aan. Of voer de druk op door vanaf de zijlijn met lichtelijk ontmoedigende kreten.


De Man-Box is de ultieme uitdaging voor elke man. Deze verjaardag gaat hij geheid niet meer vergeten. Door jouw man een Man-Box te geven, haalt hij zijn innerlijk man te boven. 

Mannen over Man-Box

Lennard van der Hoef - Leuk concept en een goede service echt een aanrader!!!! ⭐⭐⭐⭐⭐
Thomas van der Wal Erg leuk cadeau. Heb hem open proberen te maken op een boot dat is toch best lastig 😂 stevige ondergrond is toch wel handig ⭐⭐⭐⭐⭐
Hidde Koopman - Super toffe ervaring met het openen van de Box. Qua inhoud voor ieder wat wils! ⭐⭐⭐⭐⭐

Kerst cadeaubox, voor echte mannen!

De tijd van samen zijn, gezellig met de hele familie en vrienden, rond de eettafel gourmetten of uitgebreid dineren. We hebben het natuurlijk over kerst! Naast al deze warmte en gezelligheid horen daar natuurlijk ook kerstcadeautjes bij. Ben jij op zoek naar een leuk kerstcadeau voor je je vriend, broer, zoon, vader, opa, lievelings oom of je beste vriend? Misschien doen jullie wel een lootje trekken dit jaar? Het geven van een leuk en origineel kerstcadeau blijft altijd wel een uitdaging. Waarom geef je dit jaar niet een Man-Box?

Uniek kerst cadeaubox


 Man-Box heeft verschillende kerst cadeauboxen voor echte mannen. Dit jaar geen stropdas, sokken of cadeaubon meer! Iedere man, zeker met kerst, verdient namelijk een leuk en origineel cadeau (ja, ook de mannen die alles al hebben).

Het perfecte kerstcadeau is voor iedereen natuurlijk verschillend. Daarom heeft Man-Box verschillende soorten cadeauboxen. Op deze manier geef je een uniek kerstcadeau wat precies past bij zijn persoonlijkheid. Voor de bierdrinkers tot koffieliefhebbers, de snackers en de gezondheidsfreaks of een heerlijke box gevuld met verzorgingsproducten voor echte mannen? Man-Box heeft voor iedereen een passende box. Bekijk alle boxen in de shop.

Gepersonaliseerd kerstcadeau
 

De cadeaus van Man-Box worden geleverd in een echte Man-Box! Een houten, volledig dichtgetimmerde box met een daarbij geleverd breekijzer om de box open te breken!
Bij Man-Box kan je het breekijzer ook laten personaliseren. Laat zijn naam graveren hoe leuk is dat? Hiermee maak je het kerst cadeau nog persoonlijker! 


Geen passende Man-Box kunnen vinden? Of je had jouw kerstcadeau al gekocht? Geen probleem, Man-Box verkoopt de Man-Box namelijk ook los. Vul de box met jouw cadeaus en spijker deze dicht. Op deze manier geef je naast je zelf uitgezochte kerstcadeau ook nog eens een unieke unbox beleving mee! Iedereen zal opkijken tijdens het uitpakken van de cadeaus onder de kerstboom!

Kerstpakket


Een kerst cadeaubox hoeft natuurlijk niet perse voor familie of vrienden te zijn. Je wil je medewerkers aan het einde van een jaar hard werken ook cadeau geven, als blijk van waardering. Dit kan natuurlijk traditioneel met een kerstpakket of anno 2021 met een Man-Box.

Interesse? Bedrijven groot of klein, voor meer informatie over Man-Box kerstpakket neem contact op via onderstaande gegevens:

Stuur dan een mail naar info@man-box.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Dé meest unieke kerstcadeau box is natuurlijk de Man-Box!