Het leukste kerstcadeau voor je broer 

Geen sokken of een fles wijn maar een uniek kerstcadeau! 

Wat is een Man-Box?

De Man-Box is een houten cadeaubox die stevig is vastgelijmd en genageld. Deze dient jouw man open te breken met het bijgeleverde breekijzer, die tevens te personaliseren is met zijn naam.


Eenmaal begonnen aan zijn missie om de box open te breken, blijkt toch al snel dat dit een lastige klus wordt voor hem. Sommige mannen gaan enorm secuur te werk, terwijl andere (oer)mannen er erop los beginnen te rammen. Welke man jouw man ook is, moedig hem vooral aan. Of voer de druk op door vanaf de zijlijn met lichtelijk ontmoedigende kreten.


De Man-Box is de ultieme uitdaging voor elke man. Deze verjaardag gaat hij geheid niet meer vergeten. Door jouw man een Man-Box te geven, haalt hij zijn innerlijk man te boven. 

Mannen over Man-Box

Lennard van der Hoef - Leuk concept en een goede service echt een aanrader!!!! ⭐⭐⭐⭐⭐
Thomas van der Wal Erg leuk cadeau. Heb hem open proberen te maken op een boot dat is toch best lastig 😂 stevige ondergrond is toch wel handig ⭐⭐⭐⭐⭐
Hidde Koopman - Super toffe ervaring met het openen van de Box. Qua inhoud voor ieder wat wils! ⭐⭐⭐⭐⭐

Kerstcadeau voor je broer(tje)

Kerst, een leuke gezellige periode van het jaar, maar vaak ook heel stressvol. Twee dagen helemaal volgepland met familiebezoeken, het huis versieren, koken en nog voor iedereen een leuk en origineel cadeau vinden. Daar kan een kerstcadeau voor je grote of kleine broer niet in ontbreken!  


Kerstcadeau voor je grote/kleine broer

Jouw broer(tje) heeft uiteraard de leukste broer/zus die er maar kan zijn. Als de beste broer/zus ligt dan ook de lat hoog voor het vinden van het perfecte kerstcadeau. Je kan dan natuurlijk niet (weer) aankomen met een paar sokken, aftershave of parfum. Het is dan ook wel lastig om een leuk, passend en origineel cadeau te vinden. 

Man-Box heeft het perfecte kerstcadeau voor jou grote/kleine broer. Man-Box heeft namelijk verschillende boxen om jouw broer echt te verrassen!


Kerstcadeau voor iedere type broer

Man-Box snapt al geen ander dat elke man, in dit geval jouw broer, zelf je grote en kleine broer verschillend zijn. Iedereen heeft zijn eigen interesses, hobby's en karakters. Wat broers wel allemaal gemeen hebben? Het zijn allemaal mannen en alle mannen vinden het ook leuk om cadeau te krijgen. Maar wat is nou de perfecte Man-Box die jij cadeau kan geven voor kerst?


Houdt jouw broer(tje) van gezellig borrelen met zijn vrienden, is hij een echte koffieliefhebber, fanatieke filmfanaat, gezondheidsfreak of een wellness ganger? Man-Box heeft voor elke broer een passende box. Neem anders eens een kijkje in het assortiment. 


Gepersonaliseerd kerstcadeau 

De cadeaus van Man-Box worden geleverd in een echte Man-Box! Een houten, volledig dichtgetimmerde box met een daarbij geleverd breekijzer om de box open te breken!

Bij Man-Box kan je het breekijzer ook laten personaliseren met de naam van je broer(tje). Hoe leuk is dat? Hiermee maak je het kerst cadeau nog persoonlijker! 


Het perfecte kerstcadeau voor je broer(tje)


Bij het geven van een Man-Box geef je niet alleen een heel leuk en origineel cadeau, maar ook een unieke unboxing ervaring. Bij het openmaken van de box met (gepersonaliseerd) breekijzer zal er waarschijnlijk een grote glimlach op zijn gezicht verschijnen. Wedden dat jouw broer(tje) zijn Man-Box waanzinnig vindt? 

Geef jouw boer ook een Man-Box!