Kerstcadeau Inspiratie

Cadeau inspiratie voor mannen

Wat is een Man-Box?

  • De ideale kerstcadeau natuurlijk ;) 

De Man-Box is een houten cadeaubox die stevig is vastgelijmd en genageld. Deze dient jouw man open te breken met het bijgeleverde breekijzer, die tevens te personaliseren is met zijn naam.


Eenmaal begonnen aan zijn missie om de box open te breken, blijkt toch al snel dat dit een lastige klus wordt voor hem. Sommige mannen gaan enorm secuur te werk, terwijl andere (oer)mannen er erop los beginnen te rammen. Welke man jouw man ook is, moedig hem vooral aan. Of voer de druk op door vanaf de zijlijn met lichtelijk ontmoedigende kreten.


De Man-Box is de ultieme uitdaging voor elke man. Deze verjaardag gaat hij geheid niet meer vergeten. Door jouw man een Man-Box te geven, haalt hij zijn innerlijk man te boven. 

Mannen over Man-Box

Lennard van der Hoef - Leuk concept en een goede service echt een aanrader!!!! ⭐⭐⭐⭐⭐
Thomas van der Wal Erg leuk cadeau. Heb hem open proberen te maken op een boot dat is toch best lastig 😂 stevige ondergrond is toch wel handig ⭐⭐⭐⭐⭐
Hidde Koopman - Super toffe ervaring met het openen van de Box. Qua inhoud voor ieder wat wils! ⭐⭐⭐⭐⭐

Wat koop je voor een man? - kerstcadeau inspiratie

Ben je opzoek naar een leuk kerstcadeau voor mannen? Maar heb je moeite met het vinden van het perfecte kerstcadeau voor je man, vriend, broer, vader, oom, opa, neef of een andere man in je leven? Bij Man-Box vind je een ruim aanbod van cadeauboxen vol inspiratie. 


Voor elke man een passende box


Wat voor kerstcadeaus willen mannen nou eigenlijk? Voor een leuk en origineel kerstcadeau heb je wellicht wat inspiratie nodig. Je wil dit jaar namelijk goed uitpakken onder de kerstboom.


Man-Box heeft voor elke man een passende box. Vind hier je kerstcadeau inspiratie:


De bourgondiër

Voor de echte levensgenieters die wel houden van een lekker drankje met bijpassende delicatessen is er natuurlijk de borrel cadeaubox. Gevuld met verschillende speciaalbieren en daarop afgestemde charcuterie. Dat is echt genieten!

Niet zo een zwaar bier drinker? Dan is de Corona cadeaubox misschien meer wat voor hem. Bourgondische op de Mexicaanse tour! 


Romanticus

Regelt jouw vriend/man/minnaar altijd de romantische dates in jullie relatie? Man-Box heeft kerstcadeau inspiratie voor een romantische date in een cadeaubox gestopt. In de romantische cadeaubox zitten alle ingrediënten voor een geslaagde romantische date te organiseren.


De sportieveling

Voor de sportieve man die aardig wat uurtjes in de sportschool doorbrengt is de sport cadeaubox het perfecte cadeau. Deze box is gevuld met alles wat hij nodig heeft om het beste uit zijn gymsessie te halen. Ook de gezonde cadeaubox gevuld met heerlijke en gezonde snacks past bij een gezonde levensstijl van de sportieveling.


Origineel kerstcadeau voor mannen - vol inspiratie


Genoeg kerstcadeau inspiratie opgedaan voor je man? Zit je zelf vol inspiratie voor een kerstcadeau voor mannen? Kies dan voor een losse Man-Box.
Met Man-Box geef je een origineel kerstcadeau. Door de unieke box waarin alle Man-Boxen worden geleverd geef je ook nog een unieke unbox ervaring cadeau!

Geef die man ook een Man-Box voor kerst!