Uniek kerstcadeau voor papa's

Dit jaar weer is het wat anders dan een fles parfum of giftset 'for men'

Wat is een Man-Box?

De Man-Box is een houten cadeaubox die stevig is vastgelijmd en genageld. Deze dient jouw man open te breken met het bijgeleverde breekijzer, die tevens te personaliseren is met zijn naam.


Eenmaal begonnen aan zijn missie om de box open te breken, blijkt toch al snel dat dit een lastige klus wordt voor hem. Sommige mannen gaan enorm secuur te werk, terwijl andere (oer)mannen er erop los beginnen te rammen. Welke man jouw man ook is, moedig hem vooral aan. Of voer de druk op door vanaf de zijlijn met lichtelijk ontmoedigende kreten.


De Man-Box is de ultieme uitdaging voor elke man. Deze verjaardag gaat hij geheid niet meer vergeten. Door jouw man een Man-Box te geven, haalt hij zijn innerlijk man te boven. 

Mannen over Man-Box

Lennard van der Hoef - Leuk concept en een goede service echt een aanrader!!!! ⭐⭐⭐⭐⭐
Thomas van der Wal Erg leuk cadeau. Heb hem open proberen te maken op een boot dat is toch best lastig 😂 stevige ondergrond is toch wel handig ⭐⭐⭐⭐⭐
Hidde Koopman - Super toffe ervaring met het openen van de Box. Qua inhoud voor ieder wat wils! ⭐⭐⭐⭐⭐

Kerstcadeau voor alle papa's 

Kerst is voor velen een gezellig periode van het jaar. Als je de stress van het versieren van je huis, het koken voor je gezelschap, de kerstinkopen doen en familiebezoek niet meetelt. De uitzichtloze zoektocht naar het perfecte kerstcadeau voor je papa. Het vinden van het juiste cadeau lijkt met het jaar lastiger te worden. Het lijstje met de standaard en saaie cadeaus is in de tussentijd al afgewerkt en vaderlief weet ook niet wat hij hebben wil? Klaar met het geven van een stropdas, een pen of een paar sokken? Wij helpen je bij het vinden van het perfecte kerstcadeau voor jouw papa!

Origineel kerstcadeau voor je papa


Een gezellige en wellicht speciale gelegenheid binnen de familie en vrienden, kerst. Het samen zijn met mensen die je lief hebt, heerlijk eten, drinken en cadeaus! Een origineel kerstcadeau voor je vader mag daarbij niet ontbreken. Om je te helpen met deze zoektocht heeft Man-Box de oplossing!

Een leuk en vooral origineel kerstcadeau voor je vader.

Man-Box voor (alle) vaders


Man-Box snap heel goed dat alle vaders verschillend zijn, maar alle vaders verdienen een speciaal kerstcadeau! Voor alle vaders heeft Man-Box een passende box, deze giftbox is namelijk ontworpen voor echte mannen

Is jouw vader een echte filmfanaat, gezondheidsfreak,koffieliefhebber? Of vindt jouw vader het wel gezelig om lekker te borrelen met vrienden, familie of collega's? Man-Box heeft altijd een passende box. Neem anders een kijkje in het assortiment. 


Gepersonaliseerd kerstcadeau 


De cadeaus van Man-Box worden geleverd in een echte Man-Box! Een houten, volledig dichtgetimmerde box met een daarbij geleverd breekijzer om de box open te breken!
Bij Man-Box kan je het breekijzer ook laten personaliseren met de naam van jouw vader. Hoe leuk is dat? Hiermee maak je het kerst cadeau nog persoonlijker! 


Geen box gevonden die past bij jouw vader? Of heb je al het perfecte kerstcadeau gevonden en ben je opzoek naar een leuke, maar vooral originele manier om het in te pakken? Geen probleem! Man-Box verkoopt namelijk de echte Man-Box ook los. Stop je cadeaus voor je vader in de box, dichtspijkeren maar en geef een unieke unbox beleving cadeau!

Geef jouw vader ook een Man-Box voor kerst!