Het leukste kerstcadeau voor hem 

Alle mannen houden ervan cadeaus te krijgen. Kies daarom voor een verrassend kerstcadeau voor hem.

Wat is een Man-Box?

De Man-Box is een houten cadeaubox die stevig is vastgelijmd en genageld. Deze dient jouw man open te breken met het bijgeleverde breekijzer, die tevens te personaliseren is met zijn naam.


Eenmaal begonnen aan zijn missie om de box open te breken, blijkt toch al snel dat dit een lastige klus wordt voor hem. Sommige mannen gaan enorm secuur te werk, terwijl andere (oer)mannen er erop los beginnen te rammen. Welke man jouw man ook is, moedig hem vooral aan. Of voer de druk op door vanaf de zijlijn met lichtelijk ontmoedigende kreten.


De Man-Box is de ultieme uitdaging voor elke man. Deze verjaardag gaat hij geheid niet meer vergeten. Door jouw man een Man-Box te geven, haalt hij zijn innerlijk man te boven. 

Mannen over Man-Box

Lennard van der Hoef - Leuk concept en een goede service echt een aanrader!!!! ⭐⭐⭐⭐⭐
Thomas van der Wal Erg leuk cadeau. Heb hem open proberen te maken op een boot dat is toch best lastig 😂 stevige ondergrond is toch wel handig ⭐⭐⭐⭐⭐
Hidde Koopman - Super toffe ervaring met het openen van de Box. Qua inhoud voor ieder wat wils! ⭐⭐⭐⭐⭐

Je zoektocht naar een kerstcadeau voor hem? - eindigt hier! 

Rond de kerstperiode plopt altijd weer dezelfde vraag naar boven; Wat moet je een hem cadeau doen? Een kerstcadeau voor hem is een gelegenheid om hem goed te verrassen! Dit geeft natuurlijk geen antwoord op je vraag. Don’t worry, we helpen je bij het vinden van het perfecte kerstcadeau voor hem.

Het beste kerstcadeau voor hem


Iedere man is natuurlijk anders, dit maakt het vinden van een kerstcadeau niet makkelijker. De ene man is super sportief en de ander kijkt liever naar sport vanaf een comfortabele bank met een biertje. Een kerstcadeau voor hem moet natuurlijk speciaal zijn, kies daarom voor een origineel cadeau wat hij niet verwacht.
Het beste kerstcadeau voor hem is een cadeaubox van Man-Box. 

Hij verdiend het mooiste cadeau


Hoe gezellig staat de kerstboom, volledig versierd met lichtjes en kerstballen en mooi ingepakte cadeautjes. Het mooiste en originele cadeau is voor hem, daar heb jij voor gezorgd!


In de webshop van Man-Box vind je namelijk een ruim assortiment met verschillende boxen waar je iedere soort man mee kan verrassen.
Wat dacht je van een sport cadeaubox, perfect voor de sportieve mannen. Of een verzorging cadeaubox met verzorgende stoere mannen producten. Een borrel cadeaubox, voor de levensgenieter die van borrelen houdt. Genoeg keuze dus om een origineel kerstcadeau voor hem te vinden! Je vindt het uitgebreide assortiment hier, met alle verrassende cadeauboxen voor mannen.

Maak het persoonlijk


Niets is persoonlijker en leuker dan een echt persoonlijk kerstcadeau. Heb je de perfecte Man-Box gevonden voor hem? Maak het nog persoonlijker.
De cadeauboxen van Man-Box worden ingepakt in een houten box, deze is volledig dichtgetimmerd. Om deze open te maken moet deze worden opgebroken worden met een breekijzer. Personaliseer het bijgeleverde breekijzer met  zijn naam of tekst. Een gepersonaliseerd cadeau maak je echt een onuitwisbare indruk.


Kerst is een bijzondere tijd in het jaar, elk cadeau is een groot gebaar. Welke Man-Box geef jij als kerstcadeau?

Geef hem ook een Man-Box!