Geef je vriend een Man-Box als kerstcadeau 

Geef een keer iets anders cadeau dit jaar! 

Wat is een Man-Box?

De Man-Box is een houten cadeaubox die stevig is vastgelijmd en genageld. Deze dient jouw man open te breken met het bijgeleverde breekijzer, die tevens te personaliseren is met zijn naam.


Eenmaal begonnen aan zijn missie om de box open te breken, blijkt toch al snel dat dit een lastige klus wordt voor hem. Sommige mannen gaan enorm secuur te werk, terwijl andere (oer)mannen er erop los beginnen te rammen. Welke man jouw man ook is, moedig hem vooral aan. Of voer de druk op door vanaf de zijlijn met lichtelijk ontmoedigende kreten.


De Man-Box is de ultieme uitdaging voor elke man. Deze verjaardag gaat hij geheid niet meer vergeten. Door jouw man een Man-Box te geven, haalt hij zijn innerlijk man te boven. 

Mannen over Man-Box

Lennard van der Hoef - Leuk concept en een goede service echt een aanrader!!!! ⭐⭐⭐⭐⭐
Thomas van der Wal Erg leuk cadeau. Heb hem open proberen te maken op een boot dat is toch best lastig 😂 stevige ondergrond is toch wel handig ⭐⭐⭐⭐⭐
Hidde Koopman - Super toffe ervaring met het openen van de Box. Qua inhoud voor ieder wat wils! ⭐⭐⭐⭐⭐

Je zoektocht naar een kerstcadeau voor je vriend eindigd hier!

Sommige beginnen in de zomer al na te denken over wat zij kunnen halen als kerstcadeau voor je vriend, andere beginnen daar pas mee in december. Dit kan in sommige gevallen best wat stress met zich mee brengen.  Je wilt je vriend natuurlijk wel verrassen met een leuk kerstcadeau onder de kerstboom. Maar geef je nou als kerstcadeau aan je vriend en wat maakt een origineel cadeau? Wij helpen je!


Origineel kerstcadeau voor je vriend


Met kerst wil je natuurlijk extra uitpakken met een origineel cadeau. Naast zijn verjaardag, jullie jubileum en valentijnsdag is kerst nog een extra gelegenheid om je vriend even goed in het zonnetje te zetten (dit gebeurt uiteraard altijd al, maar met kerst zetten we net dat extra stapje voor onze geliefden). Een echt origineel kerstcadeau voor je vriend vind je bij Man-Box! Hier vindt je namelijk originele cadeaupakketten voor onder de kerstboom. 


Kerstcadeau tips - voor je vriend


De zoektocht naar het perfecte kerstcadeau voor je vriend kan enige stress met zich mee brengen. Iedere man en daarmee ook jouw vriend is uniek, heeft zijn eigen persoonlijkheid en interesses. Daarom heeft Man-Box voor iedere man een leuke en originele cadeaubox. 

Welke cadeaubox past bij jouw vriend?


  • Sport cadeaubox
    Is jouw vriend niet weg te slaan uit de sportschool en ook buiten de muren van de sportschool bezig met sport? Dan is de sport cadeaubox perfect! Gevuld met fijne producten om hem te helpen om de beste resultaten uit de gymsessie te halen!

  • Mannen verzorgingsbox

Een heerlijk gevulde box met mannelijke verzorgingsproducten. Wellicht geeft je vriend het niet graag toe, maar verzorging van de huid is ook mega belangrijk voor de mannen huid.

  • Film Cadeaubox

Geef een film cadeaubox. Hiermee kunnen jullie samen lekker naar de bios of heerlijk thuis de bioscoop beleving in huis halen. aka een romantische date!


Man-Box kerstcadeau


Met een cadeaubox van Man-Box geef je jouw vriend een leuk en origineel cadeau onder de kerstboom. Man-Box heeft namelijk niet alleen super gave kerstcadeauboxen, maar het is ook nog een unieke unboxing ervaring. De cadeaubox is verpakt in een hout dichtgetimmerde box die opengebroken moet worden met een breekijzer of koevoet. Dat is wel even heel wat anders dan een mooie strik lostrekken!


Alle Man-Box kerstcadeaus vind je in de webshop! Welke box geef jij als kerstcadeau aan je vriend?


Geef jouw vriend ook een Man-Box!