Het Kerstcadeau voor Hem
09 november 2020 

Het Kerstcadeau voor Hem

    

Man-Box heeft inmiddels de transitie gemaakt naar Breekbox. Het concept blijft hetzelfde, maar de naam is veranderd. Klik hier om te gaan naar ons assortiment aan Breekboxen.


Kerstpakket man-box

Het origineel kerstcadeau voor hem

Ben jij op zoek naar een kerstcadeau voor hem? De feestdagen staan namelijk alweer voor de deur. Bij een cadeau voor een man denk je al snel aan een standaard of traditioneel cadeau, zoals een paar sokken of een parfum. Wil je nu echt eens is aankomen met een origineel cadeau voor een man? Dan ben je bij Man-Box aan het juiste adres! Wij hebben een origineel kerstcadeau voor de echte man: de enige echte Man-Box!

Een stoer cadeau voor mannen

De Man-Box is een houten kist, met daarin een cadeau naar keuze. Bij de houten kist ontvang je een breekijzer. Het is namelijk de bedoeling dat de ontvanger het cadeau zelf het cadeau openbreekt! Het wordt gegarandeerd lachen bij het openmaken van een Man-Box. Daarnaast kun je wel zeggen dat dit een origineel cadeau is!

Man-Box: hét cadeau voor echte mannen

Ben jij op zoek naar een kerstcadeau voor een stoere man? Stop met zoeken want de Man-Box biedt het cadeau voor elk type man. Daarnaast hoef je hem niet in te pakken want deze toffe box staat super cool onder de kerstboom?.

Hoe leuk is het om tegen jouw vriend, broer, vader of opa te zeggen: “het kan stuk”. Ben je nieuwsgierig geworden?

Bekijk dan hier ons aanbod in de webshop!