Het kerstcadeau voor heren

Je zoektocht naar HÉT perfecte kerstcadeau voor heren eindigt hier!

Wat is een Man-Box?

De Man-Box is een houten cadeaubox die stevig is vastgelijmd en genageld. Deze dient jouw man open te breken met het bijgeleverde breekijzer, die tevens te personaliseren is met zijn naam.


Eenmaal begonnen aan zijn missie om de box open te breken, blijkt toch al snel dat dit een lastige klus wordt voor hem. Sommige mannen gaan enorm secuur te werk, terwijl andere (oer)mannen er erop los beginnen te rammen. Welke man jouw man ook is, moedig hem vooral aan. Of voer de druk op door vanaf de zijlijn met lichtelijk ontmoedigende kreten.


De Man-Box is de ultieme uitdaging voor elke man. Deze verjaardag gaat hij geheid niet meer vergeten. Door jouw man een Man-Box te geven, haalt hij zijn innerlijk man te boven. 

Mannen over Man-Box

Lennard van der Hoef - Leuk concept en een goede service echt een aanrader!!!! ⭐⭐⭐⭐⭐
Thomas van der Wal Erg leuk cadeau. Heb hem open proberen te maken op een boot dat is toch best lastig 😂 stevige ondergrond is toch wel handig ⭐⭐⭐⭐⭐
Hidde Koopman - Super toffe ervaring met het openen van de Box. Qua inhoud voor ieder wat wils! ⭐⭐⭐⭐⭐

Het ultieme kerstcadeau voor heren

Het is weer de tijd van het jaar, de feestdagen zijn in aantocht en de zoektocht naar een mooi, uniek en persoonlijk cadeau is weer begonnen. Het inkopen van de kerstcadeaus is vaak een lastige taak, al helemaal voor de heren van de familie of vriendengroep. Of je nou op zoek bent naar een kerstcadeau voor je vriend, broer, zoon, vader, opa, lievelings oom of je beste vriend? Met kerst wil je ze natuurlijk wel verrassen met een origineel kerstcadeau

Wat is het ultieme kerstcadeau?


Net als vrouwen vinden heren het stiekem ook leuk om verrast te worden met een leuk cadeau. Wat is nou echt het ultieme kerstcadeau voor heren dan? Man-Box helpt je graag bij het vinden van de perfecte box die bij de heren in jouw leven past. 

Even in de huid van de ander kruipen, wat vind je vriend, broer, zoon, vader, opa, lievelings oom of je beste vriend nou echt leuk, wat zijn zijn interesses?  Is hij een echte filmfanaat, een koffieliefhebber, houd wel van gezellig borrelen, is een echte koekiemonster of juist een gezondheidsfreak? Man-Box heeft voor elke heer wel een passende box. De giftbox is uniek en speciaal ontworpen voor echte mannen!

Kerstcadeau voor hem


Onder de kerstboom horen natuurlijk cadeaus, hier kan een cadeau voor hem niet ontbreken. Het standaard lijstje is in de tussentijd ook wel leuk geweest en zijn inspiratie komt ook niet verder dan een boekenbon? Met een Man-Box zet je een leuk en origineel cadeau onder de kerstboom!
Neem anders eens een kijkje in het assortiment. Welke Man-Box geef jij cadeau? 


De Man-Box zijn stuk voor stuk originele cadeaus om je vriend, broer, zoon, vader, opa, lievelings oom of je beste vriend te laten zien dat je om ze geeft!

Gepersonaliseerd kerstcadeau 


De cadeaus van Man-Box worden geleverd in een echte Man-Box! Een houten, volledig dichtgetimmerde box met een daarbij geleverd breekijzer om de box open te breken!
Bij Man-Box kan je het breekijzer ook laten personaliseren met de naam van jouw  vriend, broer, zoon, vader, opa, lievelings oom of je beste vriend. Hoe leuk is dat? Hiermee maak je het kerst cadeau nog persoonlijker! 


Geen passende Man-Box kunnen vinden? Of je had jouw kerstcadeau al gekocht? Geen probleem, Man-Box verkoopt de Man-Box namelijk ook los. Vul de box met jouw cadeaus en spijker deze dicht. Op deze manier geef je naast je zelf uitgezochte kerstcadeau ook nog eens een unieke unbox beleving mee! 

Echte heren verdienen een uniek kerstcadeau