Op zoek naar kerstkado voor mannen?

Een leuk kado voor elke man!

Wat is een Man-Box?

De Man-Box is een houten cadeaubox die stevig is vastgelijmd en genageld. Deze dient jouw man open te breken met het bijgeleverde breekijzer, die tevens te personaliseren is met zijn naam.


Eenmaal begonnen aan zijn missie om de box open te breken, blijkt toch al snel dat dit een lastige klus wordt voor hem. Sommige mannen gaan enorm secuur te werk, terwijl andere (oer)mannen er erop los beginnen te rammen. Welke man jouw man ook is, moedig hem vooral aan. Of voer de druk op door vanaf de zijlijn met lichtelijk ontmoedigende kreten.


De Man-Box is de ultieme uitdaging voor elke man. Deze verjaardag gaat hij geheid niet meer vergeten. Door jouw man een Man-Box te geven, haalt hij zijn innerlijk man te boven. 

Mannen over Man-Box

Lennard van der Hoef - Leuk concept en een goede service echt een aanrader!!!! ⭐⭐⭐⭐⭐
Thomas van der Wal Erg leuk cadeau. Heb hem open proberen te maken op een boot dat is toch best lastig 😂 stevige ondergrond is toch wel handig ⭐⭐⭐⭐⭐
Hidde Koopman - Super toffe ervaring met het openen van de Box. Qua inhoud voor ieder wat wils! ⭐⭐⭐⭐⭐

Kerstkado voor mannen

Het einde van het jaar naderd en de periode van de kerstinkopen is weer begonnen. Voor je moeder, tante, zus, oma en nichten weet je vaak wel iets leuks te verzinnen. Valt het op dat dat de vrouwen in de familie zijn? Het vinden voor een leuk kerstkado voor mannen is vaak wat lastiger. Maar dit jaar heb jij geen stress voor het vinden van het juiste kerstcadeau voor mannen!


Wat wil een man voor kerst?


De kerstperiode is een leuke toch stressvolle periode van het jaar. Het vinden van een kerstkado voor mannen is dan ook wel een uitdaging. Wat wil een man eigenlijk hebben voor de kerst? En wat geef je een man kado die alles al heeft?

Zet dit jaar een origineel kerstkado van Man-Box onder de kerstboom. Man-Box heeft verschillende soorten cadeauboxen waar elke man blij van wordt. Het perfecte kerstkado voor mannen, ook alle mannen die alles al hebben!

Motiverend kerstkado


Met een cadeaubox van Man-Box geef je hem dit jaar een kado wat hem motiveert, laat lachen, maar vooral verrast!

De cadeauboxen van Man-Box maak je namelijk niet zomaar open. Daar heb je kracht, motivatie en doorzettingsvermogen voor nodig! De box is namelijk helemaal dichtgetimmerd en MOET worden opengebroken om tot de inhoud van de box te komen.
Met de hele familie of vriendengroep rond de kerstboom zal hij zeker verrast zijn en vol motivatie aan de unbox experience beginnen. 


Leukste kerstkado voor hem


Een cadeaubox van Man-Box is uniek, origineel en het leukste kerstkado voor mannen. De unieke cadeaubox is voor en door mannen samengesteld en passend aanbod voor elke man.

Wat dacht je van een heerlijk mannenverzorging cadeaubox? De gezonde cadeaubox of de dutch cookie cadeaubox?

Welke Man-Box zet jij onder de kerstboom? Bekijk het gehele assortiment hier!

Geef die man ook een Man-Box voor kerst!