Geef een origineel kerstpakket cadeau

Verras je medewerkers echt dit jaar!

Wat is een Man-Box?

De Man-Box is een houten cadeaubox die stevig is vastgelijmd en genageld. Deze dient jouw man open te breken met het bijgeleverde breekijzer, die tevens te personaliseren is met zijn naam.


Eenmaal begonnen aan zijn missie om de box open te breken, blijkt toch al snel dat dit een lastige klus wordt voor hem. Sommige mannen gaan enorm secuur te werk, terwijl andere (oer)mannen er erop los beginnen te rammen. Welke man jouw man ook is, moedig hem vooral aan. Of voer de druk op door vanaf de zijlijn met lichtelijk ontmoedigende kreten.


De Man-Box is de ultieme uitdaging voor elke man. Deze verjaardag gaat hij geheid niet meer vergeten. Door jouw man een Man-Box te geven, haalt hij zijn innerlijk man te boven. 

Mannen over Man-Box

Lennard van der Hoef - Leuk concept en een goede service echt een aanrader!!!! ⭐⭐⭐⭐⭐
Thomas van der Wal Erg leuk cadeau. Heb hem open proberen te maken op een boot dat is toch best lastig 😂 stevige ondergrond is toch wel handig ⭐⭐⭐⭐⭐
Hidde Koopman - Super toffe ervaring met het openen van de Box. Qua inhoud voor ieder wat wils! ⭐⭐⭐⭐⭐

Origineel kerstpakket

Met een origineel kerstpakket verras je medewerkers. Een kerstpakket is een gebaar van grote dank richting je medewerkers. Bedank ze voor het afgelopen jaar en hun keiharde inzet.

Wellicht wil je ook je relaties bedanken voor de prettige samenwerking. 


Bijzonder kerstpakket


Elk jaar wordt de lat weer net wat hoger gelegd als het aankomt op het kerstpakket. Je wilt natuurlijk het pakket van de voorgaande jaren overtreffen. Een belangrijk criteria voor een kerstpakket origineel te houden is om na te gaan of de medewerkers in de laatste vier jaar geen vergelijkbaar pakket hebben ontvangen.
Met een Man-Box als kerstpakket geef je een origineel kerstpakket cadeau.


Kerstpakket? Dit jaar echt origineel!


Tijdens de kerstdagen, of naja eigenlijk de hele decembermaand wil iedereen lekker genieten van allerlei lekkernijen.

Met een kerst cadeau pakket van Man-Box geen je een origineel kerstpakket aan je medewerkers. Er is een ruim assortiment van cadeaupakketten waar je uit kan kiezen. Op deze manier kun je het kerstpakket volledig afstemmen zodat het perfect past bij de bedrijfssector. 

 Een film cadeaubox, gevuld met lekker snacks voor bij de film. Een bioscoopbeleving thuis of toch ‘echt’ naar de bioscoop. Dat kunnen de ontvangers helemaal zelf beslissen!

Een rijkelijk gevulde borrelbox als kerstpakket? Goed gevuld om een heerlijke kerstborrel op tafel te zetten.

Goede voornemens voor het nieuwe jaar, begin met de sport cadeaubox. Alles voor een goede start van je goede voornemens en om het beste uit je gymsessie te halen.


Wauw factor van een origineel kerstpakket


De ‘wauw’ factor van een origineel kerstpakket zit hem in het uitpakken. De verrassing, het nog niet weten wat er in het kerstpakket van dit jaar zit.
De voorpret van een kerst cadeaubox van Man-Box begint al bij het uitpakken.

De Man-Boxen zijn namelijk verpakt in een dichtgetimmerde houten box. Deze moet worden opgebroken met een breekijzer!


Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om het kerstpakket echt origineel te maken. Kier er voor om de breekijzers te laten personaliseren! Dat is pas ‘wauw’ factor!


Met welke Man-Box maak jij dit jaar het kerstpakket origineel?


Geef die man ook een Man-Box!