Lief Cadeautje Voor Hem geven? Geef een Man-Box
09 augustus 2022 

Lief Cadeautje Voor Hem geven? Geef een Man-Box

Op zoek naar een lief cadeau voor hem? Waarom probeer je de Man-Box niet! Wij hebben een reeks van verschillende geschenkboxen die perfect zijn voor elke gelegenheid. Of je nu een verjaardagscadeau, jubileumcadeau, of gewoon iets om hem te laten glimlachen nodig hebt, we hebben het voor je. Onze cadeaupakketten zijn gevuld met leuke en lekkere geschenken waar hij zeker van zal houden. Dus waarom niet het cadeau van Man-Box geven?


Lief cadeautje voor hem

Geef een Man-Box. Met verschillende thema's en producten in elke doos, is er zeker iets wat hij leuk zal vinden. Bovendien zijn de boxen zo ontworpen dat ze opengebroken moeten worden met de bijgeleverde koevoet. Wat het geven van een cadeau nog leuker en spannender maakt. Dus waarom zou je je volgende cadeau voor hem niet oppeppen met een Man-Box? Hij zal het zeker leuk vinden. 


Zelf een lief cadeautje samenstellen?

Neem als basis onze lege Man-Box. Deze kan je vullen met allerlei artikelen en producten die jij wil geven. Hiermee maak je het nog persoonlijker. Deze lege Man-Box wordt ook geleverd met een breekijzer. Laat dan gelijk zijn naam op het breekijzer zetten voor die finishing touch. 


Krathaak

Heb je inspiratie nodig voor producten in de box? Wat dacht je van deze onwijs gave fiets gadget. De Krathaak die geschikt is voor het vervoeren van een krat bier op de fiets. Bekijk hier het filmpje van Krathaak om er meer over te weten te komen.Mejane films kijken ondemand

Met het nieuwste platform Mejane om films te huren en te bekijken zit je ook goed. Je kan namelijk zelf een leuke actiefilm of romantische comediefilm meekijken. Is jouw vriendje of man een filmfanaat? Dan is dit zeker een lief cadeautje voor hem.
>> Bekijk onze Mejane filmpakketten hier

Philips OneBlade

Dit scheerapparaat is een echte allrounder onder de scheerapparaten. De Phlips Oneblade verkopen we niet zelf maar is hier te vinden bij oa. Bol.com


Philips Oneblade face body

>> Lees ons artikel over de Philips Oneblade