Man-Box aanbevolen op BigSellers!
22 november 2020 

Man-Box aanbevolen op BigSellers!

Man-Box heeft inmiddels de transitie gemaakt naar Breekbox. Het concept blijft hetzelfde, maar de naam is veranderd. Klik hier om te gaan naar ons assortiment aan Breekboxen.


Leuk nieuws! Eén van onze stoere man-boxen is geplaatst in het artikel: ‘UNIEK & ORIGINEEL: 30 VERJAARDAGS­CADEAU IDEEËN VOOR ECHTE MANNEN’ op het trendy cadeaublog BigSellers. Voor wie het nog niet kent: BigSellers is een online kadogids gericht op kwaliteit. Alleen de beste cadeaus komen op de site. Dagelijks plaatsen ze nieuwe leuke artikelen online.

Wij zijn daarom erg trots dat ook onze Bier Cadeaubox (powered by Hert Bier) er nu tussen staat!

In het artikel ‘UNIEK & ORIGINEEL: 30 VERJAARDAGS­CADEAU IDEEËN VOOR ECHTE MANNEN’ op BigSellers.nl wordt duidelijk een pijnpunt aangekaart waarmee wij ons allemaal kunnen identificeren. Namelijk het vinden naar een leuk en uniek mannen cadeau! Maar jij als echte Man-Box kenner wist natuurlijk al dat je hiervoor bij ons moet zijn. Gelukkig nu de volgers van deze leuke blog-website ook!

Wij zijn vooral heel blij met deze vermelding, omdat ze nét iets anders zijn dan andere blogs: ze tonen alleen de mooiste, handigste en meest originele cadeaus en woonaccessoires. En daar hoort Man-Box nu ook bij!

Kijk zelf maar eens op het trendy cadeaublog BigSellers.nl 

Screenshot Bigsellers Man-Box