Jouw Man-Box personaliseren
07 oktober 2020 

Jouw Man-Box personaliseren

Man-Box heeft inmiddels de transitie gemaakt naar Breekbox. Het concept blijft hetzelfde, maar de naam is veranderd. Klik hier om te gaan naar ons assortiment aan Breekboxen.


Hey Man!

Jij wilt jouw Man-Box personaliseren, zodat de ontvanger gelijk weet van wie deze afkomstig is. Dan ben je hier aan het juiste adres! Hier vindt je namelijk uitleg hoe jij jouw Man-Box kan personaliseren.

Een persoonlijke Man-Box

Nadat de Man-Box is opengebroken, de houtsplinters zijn verwijderd en ziet jouw ontvanger (onder de deksel) als eerste een kaartje van Man-Box. Dit kaartje is gratis te personaliseren en wordt in elke Man-Bod gestopt, dus hoe leuk is het om een persoonlijke tekst hierop achter te laten? Al is het alleen je naam, zodat de ontvanger weet wie hij/zij de Man-Box cadeau heeft gekregen.

Waar kan ik dan mijn eigen tekst kwijt?

Jouw eigen persoonlijke tekst kan je invoeren tijdens het bestellen van de door jouw gekozen Man-Box in het speciaal voor jou ontworpen tekstvak.

Is het kader waar je je tekst in kwijt wil wat klein? Onderaan in de rechterhoek zie je 2 kleine diagonale streepjes. Door hierop te klikken en vervolgens te slepen, kan je het kader vergroten/verkleinen.

Man-Box wenst jou veel succes met schrijven, maak er iets moois van.