Man-Box Dutch Cookie Cadeaubox powered by Peppernuts Holland


Op zoek naar een perfect sinterklaascadeau voor mannen?


Heb jij het lootje getrokken van jouw vriend, vader, broertje, neef of opa en heb je geen idee wat voor cadeau je moet kopen? Man-Box heeft hét ideale sinterklaas cadeau voor hem! Het is vaak lastig om voor mannen een origineel sinterklaascadeau te verzinnen. Je komt toch vaak uit op de standaard cadeautjes als sokken of aftershave. Daar heeft Man-Box de oplossing voor, want wij vinden dat mannen een origineler cadeau verdienen.

Origineel sinterklaascadeau voor de man


Man-Box is altijd een leuk en gaaf sinterklaascadeau. Dit cadeau is net zo leuk en spannend om te geven, dan als het ontvangen. Wil je eindelijk eens een origineel sinterklaascadeau aan een man geven? Bij Man-Box zit je goed! Ontvangers van dit sinterklaas cadeau roepen automatisch “wat gaaf!” en dat is alleen al bij het zien van de Box. De Man-Box is een houten kist, met daarin allerlei leuke cadeaus voor mannen. Bij het houten kistje komt een breekijzer. De ontvanger moet het sinterklaascadeau in de vorm van het houten kistje openbreken met het breekijzer, alleen dan kan hij bij zijn cadeaus.

Man-Box sinterklaascadeau


Je begrijpt het al: de Man-Box is het sinterklaascadeau voor de echte man. Wij hebben diverse soorten kistjes in ons assortiment, zodat er voor iedere man een leuk sinterklaas cadeau tussen zit. Zo hebben we voor de barbecuefanaat de BBQ-Box, maar ook een Dashcam-Box met een camera voor in de auto, een heuse Wieler-Box en een Retro-Box voor de old-school man. Daarnaast hebben we voor de filmliefhebber het ultieme sinterklaas cadeau in de vorm van een Movie-Box. Maar ook de Coffee-Box, Drone-Box en Beer-Box zijn zeker geschikt als cadeau voor 5 december. Wil jij op sinterklaasavond jouw man, vriend, opa, vader, broertje of neefje verassen met een origineel cadeau? Bestel dan nu snel de Man-Box, zodat jij deze voor 5 december in huis hebt!


Ga direct naar de webshop om het ultieme sinterklaascadeau voor mannen te bestellen.