Man-Box en Stichting Grensverleggende Talenten gaan samenwerking aan
15 februari 2022 

Man-Box en Stichting Grensverleggende Talenten gaan samenwerking aan

Met volle trots maken wij graag bekend dat Man-Box de handen ineen heeft geslagen met Stichting Grensverleggende Talenten (SGVT).

Stichting Grensverleggende Talenten

Stichting Grensverleggende Talenten zijn gespecialiseerd in het verzorgen van begeleiding aan jongeren en volwassenen met een stoornis in het autistisch spectrum (ASS). Zij geven een ieder de kans om hun (grensverleggende) talenten te ontdekken. Gezamenlijk maken zij de meest mooie (o.a. houten) producten. En aan dat rijtje mogen zij nu ook onze mannelijke cadeauboxen toevoegen.

stichting-grensverleggende-talenten-sgvt-man-box

Man-Box

Sinds december vorig jaar produceert SGVT namelijk al een groot gedeelte van onze houten Man-Box cadeauboxen én met veel succes. Wij kunnen alleen maar uitkijken naar wat de toekomst ons mag brengen, maar één ding is zeker. Er is een nieuw Man-Box team gevestigd op de grens van de Veluwe en de Gelderse Vallei. Go, SGVT! ✅

man-box-mannencadeauboxen-sgvt

Meer weten over Stichting Grensverleggende Talenten?

Wil je meer weten over stichting grensverleggende talenten, dan kan je het beste de SGVT-website bezoeken. Op deze website kom je meer te weten van de stichting, hun projecten en alles wat je wilt weten van deze fantastische organisatie.

sgvt_stichting_grensverleggende_talenten_putten