Hoe kan jij jouw man verrassen? Man-Box heeft het antwoord!
18 oktober 2020 

Hoe kan jij jouw man verrassen? Man-Box heeft het antwoord!

Hoe een man verrassen?

Dit artikel is een keer niet voor de mannen, maar speciaal voor de vrouwen geschreven.

Jij wilt je vriend of man verrassen, maar weet niet hoe? De reden om hem te verrassen is niet belangrijk. Er zijn namelijk altijd momenten om dit te doen, zoals bijvoorbeeld zijn verjaardag, jubileum of een feestdag zoals Valentijnsdag. Wat de reden ook is, dit maakt niet zo gek veel uit. Het verrassen zit hem in het feit dat hij er niet op gerekend heeft, toch?

Hoe kijken mannen naar verassingen?

Het maakt eigenlijk niet uit hoeveel moeite je in het cadeau hebt gestoken. Mannen interesseren zich, ten opzichte van vrouwen, veel minder hierin. Het gaat uiteindelijk om het cadeau. Mannen kijken op 2 manieren naar het cadeau, namelijk:

1 Wat kan ik er mee? (functioneel)

Kan ik er van genieten en voel ik mij er beter door?

Mannen hechten namelijk niet zoveel waarde aan grote en ‘over de top’-verrassingen. Ze vinden een klein en spontaan gebaar vaker veel leuker. Daarmee gezegd hebbend, zijn wij mannen eigenlijk maar simpele wezens.

Daarom is deze informatie waardevol voor vrouwen. Nu jij dit weet, kan (of mag) jij niet teleurgesteld raken in jouw man 😉.

Man-Box Man Verrassen

Hoe kunnen wij, van Man-Box, jou nu helpen?

Zoals hierboven staat beschreven draait het kort gezegd om: functionaliteit of om zelfvertrouwen/ feel good. Voor beide doelen hebben wij een oplossing.

Functionaliteit:
Kies uit één van onze mannelijke cadeauboxen uit de Man-Box shop, die passen bij jouw man. Lekker makkelijk, zoals je hebt gelezen is, vindt hij dit echt niet erg. Sterker nog, hij heeft bijvoorbeeld een mooie box om zijn gereedschap in te bewaren achteraf.

Heb jij een ander product of artikel wat hij graag wilt hebben? Verpak hem dan in een lege Man-Box.

Zelfvertrouwen:
Hier is de Man-Box sterspeler  in. Door het openbreken van die Man-Box voelt jouw man zich onoverwinnelijk. Een echte ‘CHAMP!’ 🏆

Zoals je ziet, is de Man-Box jouw partner om die leuke, knappe, lieve, spontane, hardwerkende man van jou te verrassen.

Bekijk hieronder welke box jij zou willen geven. Kies je voor de vooraf gevulde box of stel je zelf een super tof cadeau samen?

Hoe dan ook, wij zijn er voor jou!

Welke cadeaubox kies jij?

Kies je voor de vooraf gevulde box of stel jij zelf die box samen voor hem?