Home Man-Box Pagina Banner

Mannen Cadeau

Speciaal voor de man die alles al heeft

Origineel mannen cadeau

Een origineel mannen cadeau te vinden, dat is best lastig. Dit is dan ook precies de reden waarom de Man-Box is bedacht. In plaats van sokken, een geur of een giftcard geef je nu een echt uniek en origineel cadeau aan hem. Want de vraag is telkens: "wat willen mannen nou cadeau krijgen?".


Opzicht is het vrij makkelijk om een man een cadeau te geven. Alleen is dan de vraag. Wordt hij hier nou enthousiast van? Of vind hij het wel... oke?


Zelf wil je natuurlijk ook liever iets geven waarvan je op voorhand weet dat de ontvanger dit zeker gaat waarderen. Daarom delen wij graag onze klanten ervaringen die allemaal ditzelfde gemeen hebben. Zij willen namelijk ook blij en enthousiast worden bij het idee, dat de ontvanger dit helemaal geweldig gaat vinden.
Mannen kado
Wat is nou een Man-Box? Het antwoord is net zoals de box zelf, rechtlijnig en simpel. Het is namelijk een houten krat met deksel. En deze is gevuld met cadeaus die mannen lekker, leuk of mooi vinden.Het leuke en originele van de Man-Box is, dat hij geleverd wordt met een breekijzer, oftewel koevoet. Met het breekijzer moet de man deze Man-Box openbreken. Want de box zit namelijk dicht gelijmd en gespijkerd.


Nu horen wij jou denken, wat als de man in kwestie dit niet kan? Geen probleem, hier hebben wij ook over nagedacht. We hebben namelijk een variant die makkelijk te openen is. Wij noemen dit de "easy optie". Tijdens het bestelproces kan jij bij jouw ideale box aangeven dat je liever de "easy optie" t.o.v. de originele versie zou willen.  
Uniek kado voor een man
... het meest gegeven cadeau een boek is? En weet je ook waarom? Simpelweg omdat men niet een beter cadeau kan verzinnen. Een boek is daarentegen natuurlijk wel persoonlijk en dat wordt zeker door de ontvanger gewaardeerd.


Om die reden (personal touch) kan je ons mannen cadeau ook personaliseren. Dit door bijvoorbeeld de naam van de ontvanger op het breekijzer te laten zetten. En natuurlijk ook het persoonlijk kaartje, die je gratis bij elke bestelde Man-Box kan mee zenden.null